Eslem_1 Tuana ismi hakkında görüşleriniz var mı nasıl bir isim?🤗 ayrıca tuvana mı tuana mı yazım olarak hangisi doğru ikisi de kullanılıyor sanırım isim olarak? 🌸🤷🏻♀️
varbirhayalimiz Eslem_1 Levent Yüksel’in bir enn sevdiğim şarkısıdır o sebeple Tuana ismine aşırı bir sempatim var. Ben çok beğeniyorum ve Tuana kulağa daha güzel geliyor, Tuvana sanki daha kolay söylenmesi için türemiş gibi 🙈
Ayse_35 Eslem_1 ben hiç beğenmiyorum bu ismi maalesef. Tuana isimli karşılaştığım kız çocuklar durgun, soğuk geliyor 🙄 Ben öyle hissediyorum 🥴
Eslem_1 Anneadayi89 neden? 😀 anlamı güzel kulağa da hoş gelince koysam mı acaba diye düşündüm ama net değilim 🤷🏻♀️🌸
Anneadayi89 Eslem_1 bilmemki bazi isimlere isinamazsin ya öyle bir durum .. ama sizin tercihiniz tabi hosunuza gidiyorsa tuana daha iyi tuvanadan
Eslem_1 Bebiscann ben de öyle sanıyordum ama baktım Tuvana olarak kullanıyorlar genelde sanırım 🌸 ben de çok beğeniyorum ama kararsız kaldım 🙈 çevremde de hiç rastlamadım ender rastlanan bir isim gibi 👶🏻
Eslem_1 Ayse_35 tesadüf olmuştur belki ben daha evvel tuana isimli kimseyle karşılaşmadığım için bilemiyorum 😅 ama kulağa hoş gelen bir isim 🌸
Cokistersengelerbence Eslem_1 Tuana benim kız kardeşimin ismi🌸 lise 3 e gidiyor. Anlamı da ‘Cennete düşen ilk yağmur damlası’🥰ismini ben koymuştum 💃
Eslem_1 Cokistersengelerbence kardeşinizin tek ismi mi var? Ben aslında eslemi de düşünüyordum ama ikisi Yanyana uyumsuz olacak gibi geldi 😅 ama tunaya eşim de sıcak bakıyor ki kolay kolay isim beğenen birisi değil🌸 Asya ve arya yı da düşünmüştüm ama tuananın verdiği hazzı vermediler 😂