beste01 Kızlar selam 38+6 haftalıgım saat 7 civarı suyum geldi hastaneye geldik açıklık daha 3 cm nst bağlı şuan beklemedeyim benim için dua edebilir misiniz 😇 bir de evinde fazladan Meryem Ana otu olan varsa suya benim için koyabilir mi 🤗
twobabymommas beste01 Siz anlatınca gözlerim doldu🥺 bende 38+6da kucağıma almıştım kızımı allah sağlıcakla bir avazda kavuşmayı nasip etsin inşallah🙏🏻☺️
iki_minik_annesi beste01 Allahim ih dediginle cikip gelsin insallah hayirlisiyla saglikli sag saglim kucagina al 🥰 bende suan 38+6 yim daha onceden bi belirti filan oldumu bende hic hareket yok
beste01 M123M p.tesi kontrolüm vardı nst sancı çıktı sali günü nişanim geldi o gece biraz ağrım vardı bunlar oldu bende bu gece de biraz karın ağrısına benzer ağrım vardı ayaklarımı sıcak suya koydum sabah 7 gibi suyum geldi
Busra2013 beste01 oy masallah allah analı babalı buyutsun ınsallah😍🥰normal dogumdu degılmu nasıl gectı cokmu zor
beste01 Busra2013 canım başta normaldi 8 den 1 e kadar sancı çektim açılma olmadı bebek hareketi yavaşladı kalp atışı sezaryen alındım ama çok şükür suan iyiyiz
Busra2013 beste01 ya o acıyı cekıp sezeryan olması kotu olmus ınsallaj ole seyler olmz bende seseryan olcksa ınsallah normal dogum sancısı olmaz normal oluosada dogsun sezedyana baglanmasın amın😂
beste01 Busra2013 amin canım o sancıyı çekip sonra sezaryen girmek çok kotu oldu inşallah neyle başlarsan onunla bitirirsin 😊