Melisss_c Merhaba şeker takibi yapmak icin lifechek marka seker ölçüm cihazı kullanıyorum ama 2 saniye arayla ölçünce bile farklı sonuçlar çıkıyor pwk güvenemedim, başka marka kullanıp kesin gğvenen emin olan var mı?
ruya92 Melisss_c merhaba ben tip 1 diyabetliyim ve sürekli şeker ölçüm cihazı kullanıyorum şöyle bir durum var arka arkaya yapılan ölçümler farklı sonuçlar verir bu çok normal bu yüzden arka arkaya ölçüm yapmayın lütfen yoksa cidden insanın psikolojisini Bozuyor kullandığınız cihaz güvenilir bir cihaz değil ya accu check marka kullanın bütçeniz yeterliyse değilse on call plus marka şeker ölçme cihazı kullanın 😇🌺
Nidanur97 Melisss_c merhaba bende aynı markayı kullandım .Eczacı alırken sonuca güvenmeyip 2.defa ölçmek istersen 30 dk beklemelisin demişti sizde öyle yapabilirsiniz
mlssrn Geçmiş olsun öncelikle 🙏 İlk hamileliğimde ıme-dc diye bir marka kullandım gayet memnundum sonuçları hep doğru çıkıyordu
Villanelle Optima kullanıyorum. İkinci kez hiç ölçmedim, ne kadar doğru bilmiyorum. Ama genelde kan tahlilleri ile çok yakın çıkıyor