Cimbomlu190553 Daha önce düşük yaptığım için korkuyorum . Ultrasonda kese var küçük bir kese de değil. Ama 5+3 haftalık görünüyor 😥 2 hafta sonra gel dedi . Haftanın öyle çıkması ve suan bebegin gorunmemesi normal mi😥
Tansum Cimbomlu190553 çok erken bence kendi tecrübeme göre konuşuyorum benim de geç görüldü içini ferah tut üzülme
tazebiranne_hg04 Cimbomlu190553 çok çook normal hiiiç telaşlanma bizim sıpa da geç göründü 5+3 görünüyorsa normal zamanla hem haftasını yakalar hemde haftaya inşallah bebeğini görürsün
pelince34 Cimbomlu190553 5 haftalıkken benim de görünmemişti haftaya gel kalp atışını dinleyim demişti 6+5 te gittiğimde dinlemiştim kalp atışını merak etmeyin haftaya görünür.
Papiiii Cimbomlu190553 ben su an 9+4üm adetime gore canim ama uktrasona goreyse 8+5 Yai 5 gun geeide sıkıntı yok ola bilir gec dollenmeden dolayi o 1 hafta ireli geri olmasi korkulacak durum deil
Birminikcivciv Cimbomlu190553 Aynı benim gibisin. Bende bekliyorum ki kalp atışını duyayım günlerimiz aynı 5+3 bende