Gamzemert1 Merhaba arkadaşlar ayın 9 da doktorun gel nst yapacağız dedi nst bir defa mi oluyor yoksa her ay mi cubku ekstra ücretli dediler hastaneyi aradım yaptıran varmı
Hzlkaya Gamzemert1 her hafta oluyor evet her girişte ücretini ödüyorsunuz hastaneye göre değişiyor ben kızıma hamileyken 20 TL veriyodum 35 oldu dediler ama yılbaşından sonra kaç oldu Allah bilir
Somerkadir4 Gamzemert1 benimde bugün kontrol var muhtemelen nst isteyecek ücreti 76 TL mis bı kez veriyorsun ikincisi ücretsiz üçüncüde yine veriyorsun böyle bı sistem oluşturmuşlar bursa çekirge doruk Hastanesi’nde
Betul124 Gamzemert1 gerçekten mi nst ücretli mi ben özele gidiyordum oğlumda ücret ödemedim 13 aylık oğlum
TubaDMR4 Gamzemert1 bende 35 haftalığım geçen gün ilk nst ye girdim 60₺ ödeme aldılar iki hafta sonra tekrar gircekmişim doğuma kadar kaç defa olur bilmiyorum🤷🏼♀️
Ece__ Gamzemert1 ben 36. haftadan sonra her hafta bir kere nstye girmeye başladım. Kontrol muayenesi için randevu alsam bile muayene ücreti ödemediğim halde her seferinde nst ücreti ödüyorum (Medipol Çamlıca)