taninmayananne Kızlar geçen sene girip 180 TL yatirmistim. Bu sene kaç ayt ve tyt için kaç ystirmamiz gerekiyor?
taninmayananne taninmayananne 115 TL oturum başı çok fazla değil mi? Neden böyle oluyor yaa altı üstü bir kitapçık bir kalem bir şeker yani?
Elfs taninmayananne ben de girmek istiyorum da tahmini doğum tarihim 30 Mayıs görünüyor sınav 18 Haziranda sizce girebilir miyim?
[silindi] taninmayananne bir A4 kağıt olmuş 80 lira 😂 Sadece şeker kalem kağıt değil ki, o kitapçık hazırlanıyor, öğretmen gözetmenlik yapıyor vs vs tüm masrafları düşünün. Ama bence devlet bundan hiç para almamalı bence.
taninmayananne Elfs yani 40 haftada dogurursaniz verilen tarihte girebilirsiniz. Sadece lohusa olduğunuz için biraz zorlayabilir sizi
DerinMavii Elfs bende lohusayken vizelere girmiştim canım sadrce sezaryenli olduğum için sınav yerim dördüncü katti zorlandım başka da bişey yok zaten oturuyon😬😬
taninmayananne sherlock 😄😄 kaldırsınlar ne ise yarayacaksa geçen sene 200 puanla açıkta öğretime bile yerleşemedim 😄😄
taninmayananne [silindi] yani evet haklısınız ama bizde devlete o kadar vergi ödüyoruz bence bu kadar yüksek olması çok mantıksız
[silindi] taninmayananne kesinlikle. Ama işte devlet… faydası olan pek bir uygulaması yok. 2 milyon öğrenci sınava girecek. Hepsinden 100 TL olsa 200 milyon para. Bundan asla vazgeçmezler.