Somerkadir4 Biranneo Pipi gibi duruyor belki ama uyluk kemiği de olabilir 10 hafta çok erken daha genital yapı oluşmadı biraz sabır 12. Haftada pipi ise daha net belli olur
Biranneo Biz de öyle dedik ama kız organı da böyle olabilir dedi ve sonra 13 haftalıkken de bakmadı erken daha dedi tekrar kontrol bir ay sonra 😒😒😒
ErenArden Biranneo canım bence kesin erkek erkek organına daha çok benziyor. Şimdi burda ben erkek desem kız olsa linç yemem ama doktor yanlış tahminde bulunsa kötü bakılıyor yada tecrübesiz diyebiliyoruz o nedenle kesin konuşmamıştır.
Duygudikicidkc Erkek kuzu değişmiyor bana ikili teste erkek dedi şuan netleşti erkek seninki de pipi görünüyor sadece şu olabiliyor göbek bağı olabilir o ama doktor net bişey görene kdr söylemez benmkide söylemedi
Biranneo Duygudikicidkc bende hep erkek hissettim. Değişmez gibi geliyor. Ama bir merakta var açıkçası ismi sizin Arden mi bende Arden düşünüyorum.
Biranneo Somerkadir4 ben 14 hafta gittim bu sefer de bakmadı on haftalık ta da birşey görünmez diye baktı sanırım bu şekilde göründü. Daha erken dedi 4. Ay da bakacağım dedi. Başka doktora da sırf cinsiyet için gitmek istemiyorum da bakalım. Bir ay sonra tekrar randevum bu sefer söyleyecektir.
blueberyy00 Biranneo ay benim doktorum 12. Haftada dedim daha çok erken yanılma payı var yanilip sizi etkilemek istemem netlessin öyle söyleyim dedi ama maşallah sizinki de gayet ben burdayım demiş zaten 🤭🤭☺️