AmineAli Kocaeli genelinde özel yada devlette ayrıntılı ultrason yaptıranlar memnuniyetlerini yazabilir mi lütfen ?
Smyye1B AmineAli Profesör Dr. Semih ÖZEREN beyefendide yaptırdım çok memnun kaldım. 2 saate yakın bebeğimi inceledi baktı. Tavsiye ederim
Sinay AmineAli dun yaptırdım özel kocaeli hastanesinde prof eray çalışkana. Cok bilgili iyi bir doktor detaylı bakıp cd ve rapor verdi bana önerilerde bulundu ilerisi için. Memnun kaldik
Sinay Smyye1B nee 2 saate yakın mı. Bebek için o kdr ultrason zararlı değil mi ya. Aynı hastanede prof eray caliskana yaptırdım 15 dk bakti gayet güzel sıkıntısız bitirdi. Bana normal geldi süresi. Sizin doktor risk ya da sıkıntı mı gordu de o kadar inceledi.
Smyye1B Sinay Umuttepede detaylı ultrasonda bağırsakların da parlaklık var down sendromlu olabilir denildi ayrıyetten çarpık ayak sendromu da var Bebeğimde. Doktorumuz 30 dakika bakıp ara verip tekrar devam etti herşeyi netleşsin diye totelde 2 saate yakın inceledi.
Soysal- Sinay merhaba Eray çalışkana detaylı için ne kadar ödediniz ? Ben de kendisine gitmeyi düşünüyorum da
Sinay Smyye1B anladim o zaman çok iyi detaylı incelemesi. Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Villanelle Ben de biraz pahalıydı ama prof dr eray çalışkana yaptırdım. Şimdi derince alikahyada perinatolog var, yeni geldi. Ona gidiyorum. İyi tatlı bir doktor. Gökçe ismi sanırım.
E441 Bende eray beye gittim ama 10 15 dk icin 750 tl fazla gercekten.medicalde 700 du.semih beyde de 950 ydi galiba fiyatlar.Kotu bir şey gormedigi icin mi o kadar kısa surdu bilmiyorum ama normalde 30 40 dk yaziyor internette.