Mervyss Kızlar ben topuklu giyiyorum sürekli şimdi yarın da kontrolüm var topuklu giysem bir şey olur mu :(
dilaaaraozturk Mervyss hamilelikte topuklu giyersen hem düşük acısından daha tehlikeli hemde bir süre sonra bacaklarında varis meydana gelir
Papiiii Mervyss şakami yaiposin bitanem tabikide olmaz dusuk tehdidi zaten hassas bir konu ne rahatsa onu giyt topuklu hic giymee bacaklarinda ve rahminde kasilma yapar yurudukce sonra sorun yarata bilir sana.O yüzden giyme rahat birsey giy canim
Mervyss Mervedez159 canım normalde hep giydiğim bir şey hani :( o yüzden alışkın olduğum için ama giymesem daha iyi sanırım
Mervyss Papiiii tamam kuzum benim ne bileyim normal şartlarda hep giyerim hani alışkın olduğum için …:( giymesem de olur yeter ki bebiş iyi olsun canımm benim
Papiiii Mervyss aynen canimm onemli olan bebeisin artik normali bi kenara bieakman lazim hamiellik 3 ayi hassas bir donemdke dikkat et canimm en onemlisi bebeginin rahat etmesii sen boyle sneaker felan giyin rahat birseyler ayagini yormayacak karnini rahmini kasmayacak seyler benimde dusuk tehlikem var cunku kanama alanim mevcur kesem kadarr umarim hepsi gecer 😔😘
blueberyy00 Mervyss kız Allah seni doktora gitmek dışında evden bile cikmaman lazım ne topuklusu tabiki giyme bende hep topuklu giyerdim botlarimin hepsi topuklu ama hamileyim diye spor ayakkabıyla geçiriyorum kısı topuksuz bot alalım dedi eşim dedim sonra giymiycem boşa para vermeye gerek yok idare ederim
blueberyy00 Mervyss bebişin sağlıklı olsun yeter hiç canını sıkma ama annelik hemen yükleniyor işte bebiş için kendimizden ödün vermek zorunda kaliyoruz onlar daha susam tanesi kadarken bile ☺️
caganin_annesi Düşük tehlikesi olmayan biri de topuklu giymemeli hamileyken, omurga sağlığını etkiliyor, bedenin kütlesi değişirken ağırlık bir yana kayıyor.