Mom545441 ? 3. Günü gecikmenin dün yaptığım testte negatif adet sancısı gibi sancı var dün başladı yoğun sarı akıntı var başkada bişey yok
Esraaa17 Mom545441 evet canım kız kardeşim öyle olmuştu adeti 1 hafta geçti tüm testler negatifti kan bile negatif çıktı 3 4 gün sonra tekrar yaptı pozitif çıktı
Minnosbaby Mom545441 ben tam 7 haftalıkken öğrendim canım 1 ay sonra tahlil yaptım çıkmadı meğerse geç döllenme olmuş
Mom545441 Asena17 yok canım ya olmadım ama sadece hafif sancı oluyor bide sarı akıntım var test yapıyorum negatif geçen hafta hep şeffaf akıntı oldu bence ben geç yumurtladım
Mom545441 Asena17 öyle yapacağım hayırlısı değilsem bi an önce olayım biteyim ovülasyon testine başlıcam olmayıp negatif olmasıda sıkıntı veriyor
Minnosbaby Mom545441 inşallah canım erken gebelik testi yaptım onda çıktı hatta yapmayalım hamile değilim bile dedim ama gaz değilmiş meğerse 😝
Mom545441 Minnosbaby adet gecikmenin ilk günleri hep negatifti dimi belirti oldumu olmadıysa be zaman başladı benim sarı akıntıyla hafif sancım var sende nasıldı erken gebelik testini ne zaman yaptın
Minnosbaby Mom545441 yok canım adet belirtileri bende de vardı akıntı var hatta enfeksiyon çıktı zor bir süreçten geçiyordum babamı tam bu haftalarda kaybettim ama evet adet olacakmış bile belirtiler yaşadım
Mom545441 Minnosbaby adetim 15 iydi 7 sinde de şeffaf akıntı oldu dedim yumurtlama devam ediyor denemeye devam edelim yumurtlama geçen hafta pazartesi ye kadar sürdü belki sonrası çatlama bile oldu başın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun 🙏🏻