Kubraceylin canım benim, rabbım sabırlar versin. Ben de bebeğimi 31. Haftada kaybettim ölü doğum oldu. Ama bebeğim hastaydı benim, biz aldırma yoluna gitmedik, o kadar dayanabildi yavrum. İlk gebeliğimdi. Süreç seni korkutmasın. Benimkini rabbim çok kolaylaştırdı. 6-7 saat suni sancı sonrası doğurabildim çok şükür. Senin inşaallah daha kolay olur. Korkma, 3 düşüğün varsa mutlaka genetik testleri yaptır devlet hastanesi yönlendiriyor orda da yaptırabilirsin. Genetik danışman öneriliyor zaten. Birde bu bebeğine kromozom testi yaptırabilirsen de iyi olur. Seni anlıyorum bende şu an 15. Haftadayım, 9 ay sonra tekrar planlı bir şekilde gebe kaldım. Şimdilik bi sıkıntı yok deniliyor ama, biraz ara verip o sürede de iyi beslenip bu süreci geçirirsen daha iyi olur. Sen Allaha sığın rabbimin vaadi var bir musibet geldiğinde sabrederek inna lillahi ve inna ileyhi raciun derse kulum ona daha hayırlısını veririm diyor. İnşaallah sana da rabbim daha hayırlısını verecek. Rabbim sabırlar versin, dayanma gücü versin. 💕