Gamze46 Kubraceylin Rabbim yardımcın olsun bende 18 haftada kasilmayla başladı sonra suyum geldi ve doğum yaptım bebeğim çok küçük olduğu için yaşamadı. Rabbim sana ve hiç bir anneye yaşatmasın böyle acıyı inşallah hastanedesindir
Superisi_34 Hastanede misin şuan canım 15 hafta doğum çok rastlanacak bir durum değil o yüzden yazan çıkmayabilir 😕 Sancın mi var doktor ne diyo ?
Gamze46 Kubraceylin Nasıl oldun canım inşallah iyisindir aklımdan çıkmadın bı türlü kuzum dualarım seninle
Kubraceylin Gamze46 iyi değilim bebegin suyu tamamen bitmiş hic yok ve kalbi atiyo hala heyet karari ile alcaklar suni sanci verip dogurtcaklar yani dussun diye kurtaj yapılmıyo 15 hafta cok korkuyorum
Gamze46 Kubraceylin Rabbim en hafif şekilde kurtarsın inşallah kuzum dua et kendini kasma anestezi verilmiyor bu durumlarda normal doğum yaptırıyorlar çok çok geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın
Rabiakltk5 Kubraceylin hayır tabiki anestezi altında yapılıyo ve uyandığında hiçbişey hissetmiyosun eğer narkoz vermezlerse dayanamazssın
Kubraceylin Gamze46 amin rabbm kimseye göstermesin cok uzuluyorum susuz içerde can çekisiyo belkide bebeğim
Gamze46 SutlacimiYedimmiBen Evet canım düşük olarak kabul ediliyor ama bebeği suni sancıyla normal doğum yaptırılıyor direk kürtaja falan alınmıyor mudehale edemiyorlar helede bebek canlıysa rabbim kimseye yaşatmasın ama öyle erken düşükler gibi olmuyor bu haftalardaki
Gnz Kubraceylin çok çok geçmiş olsun rabbim hemen bu acidan kurtulmayi nasip etsin bir daha da bu aciyi yasatmasin inşallah 😔şuan nasılsınız
Mylove Kubraceylin Su için havuçla falan takviye yapılıyor DİE biliyorum ama heyet falan toplandıysa durum farklı hakkınız da hayırlısı