BirPatiSever Lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum, gümüş kalkanım da var bi işe yaramıyor. Bebeğim aç kalıyor yardım lütfen 🙏 😞😓
Ozge2805 BirPatiSever bir çaresi yok emzireceksin canım öyle ben yerleri tepinerek emzirmiştim her emzirmeden sonra hem mustelanın gögüs ucu kremini hemde garmastan pomak ile iyileştirmiştim
MMmerve_ BirPatiSever vazelin surmustum ben ılk dogumumda bıde karbonatlı su yapmıstı annem saolsun gogus pedımı onla ıslatıyodum koyuyodum cok ıyı gelmıstı yumusatmıstı sımdıkı dogumumda sonrada aynısını yapıcam ınsallah
munevveralakaya46 BirPatiSever bal mumunu eritip tereyağı ile karıştırıp krem gibi sürülüyor faydasını göreni çok duydum üstelik doğal geçmiş olsun
EdDaa12 Herşeyi denedim ama fayda bulamamıştım silikon göğüs ucu kullandım agrimi acimı çok azallti ve hemen geçirdi bebeğim 4.5 aylık arada yine hafif catlaklik oluyor ve o zmanlar birgün kullanıyorum hemen geciyor denemeni oneririim kardesim
Eymen11 Yeni doğum yaptım Hindistan cevizi yağı kullandım iyileşti o yoksa zeytinyağı sürün göğüs ucuna fayda oluyor ilk çocuğum da zeytinyağı fayda etmişti
Ozgeylc Bende tahin yağının metnini çok duydum henüz denemedim Ama aklımda bilginiz olsun göğüs ucuna takılan silikon meme ucları var mycey marka aldım e bebekten hem senın yaran acımıyor hem rahatlıkla emiyor bebek bir deneyin derim..
Melek141120 Garmastan pomad diye bir krem var çok iyi hemen geçiriyor yalnız emzirme den önce kremi temizlemek gerek. Biraz pahalı ama iş görüyor
Cnsl32 BirPatiSever canım ayva çekirdeğini jel yapıp sürebilirsin internette tarifi var çok işe yaradığını duydum kullanan tanıdıklarım var krem yerine onu kullanıyorlar tavsiye ederim bi dene bence
Ba_momss BirPatiSever tahinin üzerine çıkmış yağı yada ayva cekirdegini kaynat jel kıvamına gelsin onu sur canım geçmiş olsun
ggkca BirPatiSever benimde çok kötü oldu uçları bildiğin parçalandı göğüs ucu kremi banamisin demiyor, bende kantaron yağını pamuğa döküp göğüs ucuma koyuyorum emzirmedigim sürece orada duruyor, acısını sızısını baya aldı.