cglsptc kızlar diyordum ki 199u ne zaman görücem bi anda 99 kalıverdi😌 nasıl güzel bir duygudur bu.. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🙏🏼🙏🏼🌸
Serapmehmet_19 cglsptc maaşallah canımm, Rabbim hepimize sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah, bizimde son 60❤️
Busra2013 isimsizhesap aaa aynıyız sızın bebek hareketlerı nasıl cnm ben korkudsn uyuyamıom benımkı cok azaldı
isimsizhesap Busra2013 Ama haraket kısıtlılığı çok normal solunuza yatıp kontrol edin veya bişeyler yediğinizde tepki veriyorsa korkulacak bir durum yoktur kendinizi strese sokmayın zaten doktor kontrolünüz haftaya düşmüştür doktorunuz da bilgi verir 🌸
ElfErk cglsptc amiin hepimiz inşallah 🌸 benim de atarsa trabzon 😂 61 gün kaldı.. en son 259ları hatırlıyorum 🙈 şaka gibi zaman geçmiş ama sanki şimdi daha yavaş geçiyor ..
cglsptc ElfErk çok düşündüğümüz için ağır ilerliyor ama sonradan ne ara geçti diyoruz. diyorum ki uyusam uyansam 3 ay geçmiş olsa çok sabırsızım 😄 🥰
isimsizhesap Betul44selinay Evet başladı artık hatta 1 kere aşırı sancılandım acil yatış verildi herkes doğuruyom sandı ciğer geliştirici falan da yapıldı 35+4 de o derece sancılandım şükür 37 yi geçtik artık 😂😂
ayshe54 cglsptc 99 postunu ben açtığım da biri devamı çok hızlı gelecek haberin olsun demişti, bende yaa demiştim. Suan 79 kaldı ama sanki 99 yeni açtım gibi 🥰 sizinde öyle olacak hazır olun 😅
isimsizhesap cglsptc Amin hepimiz sağ Salim alalım inşallah Rabbim size de su gibi geçirsin zamanı 😍🌸