miraninannesii Kızlar 14 haftalık gebeyim şu iki gecedir sol bacağımda aşırı derecede ağrı oluyor benim gibi olan varmı he bide kasıklarım ve belimde çok ağrıyor ya😔
Imasleeper miraninannesii üstüne sürekli yatıyosan ondandır yatmıyorsanda magnezyum eksikliğin olabilir doktor ilaç verecektir canım
miraninannesii Imasleeper sabah bir doktora gidicem canım danisicam peki kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadınız mı hic
Anne1010 Benim de öyleydi üç gün hastanede yattım. Mr çektiler. Ben çok kötüydüm seke seke geziyodum. Fizik tedavi doktoru sıcak su veya buz (tercih senin) koy demişti. Boş bol dinlen yat. Çok ayakta durmamaya gayret göster.
miraninannesii Anne1010 seninde gecelerimi oluyordu canım yarın bı kadın doğum doktoruma bı gidicem ben yatınca geceleri özellikle iki gündür aşırı bir ağrı oluyor sol bacağımda
Anne1010 miraninannesii benim hem gecem hem gündüzüm. Ayağım gerilsin veya herhangi bi hareket yapıyım gün boyu çekiyorum. Doktor o üç günlük süreçte serumdan başka bişey takmadı. Ortapedi ve fizik tedavi baktı mr olmadan bişey yapamayız egzersiz bebeğe zarar verir ve zaten ilaç kullanamazsın dedi. Sonuç bekliyorum şimdi.
Demhat miraninannesii benim de öyle ve 8. Haftamdan başladı şu an 13. Haftadayım. Doktora söyledim hamilelik hormonlarından olabilir dedi. d vit kullanıyorum ve multivitamin. Bu arada sizin cinsiyet belli mi? Erkekte böyle olur dediler bana