kibosd https://www.hizliresim.com/hse7tw7 Altta ki değer geçen aya ait, üstte ki değer yeni yapıldı sağlık ocağında diğeri 5bin küsürken yeni olan nasıl 1000 çıkıyor? Lütfen bakabilir misiniz???
SimgeTuna kibosd 1000 çıkmamış canım 1000den büyüktür çıkmış, laboratuvardaki cihazları 1000e kadar ölçüm yapıyormuş demek ki
Seda5892 kibosd betaya neden bakıldı ki tekrardan. Muhtemelen yanlış hesaplama olmuştur kaç haftalıksnz şuan
6154mom kibosd 10.000 üstü çıkmış keşke dilüsyonlu baktırsaydınız. Dilüsyonlu bakılınca örn; 12,345 se öyle yazıyor 10000> değil
kibosd Seda5892 9 hafta 4 gün yarın kontrolüm var. İkinci gebeliğim doğumdan sonra adet olmadım SAT yok. Belki ondan dolayı tekrar edilmiştir
Imasleeper Seda5892 biri devlet biri sağlık ocağı hangi hastaneye gidersen git yada sağlık ocağınatahlil yaparlar beta hcg de dahil canım
Seda5892 Imasleeper değişikmiş canım ben özele devlete sağlık ocağına ve Araştırma hastanesine gittim ne oğlumda ne şuan ki hamileliğimde bakmadılar. Sadece ilk başlarda 2 yada 3 kere artışına bakıldı özeldeydi oda
Imasleeper Seda5892 Ay bana her yerde yaptılar kanımı ala ala bi hal ettiler yemin ederim hele devlette 5 tüp kan aldılar artık bayılıyodum 😂 hoş benim de gitmedğim hastane kalmamıs
Imasleeper Seda5892 ay ne biliim diyorum zaten değerlerim var e nabızdan bakın yok diyo bi daha bakacaz aman iyi bakın dedim napim onlarla mı uğraşacaktım 😂😂😂