uzaldlal Bebeğin tekmelerinin bezen can yakabilir olduğundan neden şimdiye kadar bahseden olmadı 😂 Bu çocuk içeriden beni dövüyo yalnız baya 😂 Sizde durumlar nedir ? 26+5 🎉
Imasleeper uzaldlal Benim ki pek nazlı dışardan görmek için çabalıyorum bi iki kere şahit oldum onuda 30 dk izledim bi pıt durumunu yakaladım yanii. Tam eşim bakacak ya da kameraya çekicem anında duruyor. Yoksa pek hareketli içerde 😂
Poyrazinannesiiii uzaldlal şu an içimde sanki zıplıyor galiba aynı anda hem karnımın altında hem üstünde tekmeler hissediyorum sanırım biri kafası 😂
dunyambebgim uzaldlal 27+5 ve geceleri yatamıyorum yattığım tarafta oynuyor birde resmen oyun oynuyoruz içim bir tuhaf oluyor sanki içimde kayıp gidiyor ama anlaşıyoruz 😄🤗
uzaldlal Imasleeper evet evet bende daha yakalayıp çekemedim sanki anlıyo gibi duruyo 😂 Eşime 5 dakika arayla “şimdi elini koy şimdi” dediğim için yakaladı bir kere 😂
Imasleeper uzaldlal iyi bari yakalamış bizim ki yok nazlıı bacım çok nazlı ultrasonda yüzünü açmıyo cenin pozisyonunda dayamış ellerini yüzüne bi gram çekeyimde annem babam görsün bile demiyo 😂😂😂
Madonna Selam kızlar benim 30 haftam sadece seslere tepki veriyor müzik falan çalınca yerimizde duramıyoruz. Minik kızım baya hareketli olcak sanırım. 🧿😊🦋
uzaldlal Poyrazinannesiiii bazen karnımın bi tarafı o kadar sert oluyo ki böyle dokunuyorum kafası gibi hissediyorum yuvarlak bi şey olduğunu hissediyorum resmen geriliyor orası 😂
uzaldlal aden_ ben net olarak 22. Haftada hissetmeye başlamıştım ilk hamileliklerde geç hissediliyormuş 😊
dunyambebgim uzaldlal evet hem güzel hemde çok değişik duygular oynayınca huylaniyoruz oynamayinca korkuyoruz oynasın diye uğraşıyoruz 😁
dunyambebgim uzaldlal evet hem güzel hemde çok değişik duygular oynayınca huylaniyoruz oynamayinca korkuyoruz oynasın diye uğraşıyoruz 😁
uzaldlal dunyambebgim ben ilk net olarak hissetmeye başladığımda psikopat gibi hareket takip ediyordum 😂 Bide başta düzensiz oluyo ya bildiğin çikolata yitip öyle yatıyordum 😂😂