Mervedgnkl Kızlar 8 haftalık hamileyim bugün akşam yatmadan önce koyu kahverengi bir akıntı geldi bu haftalarda bunlar normal mi geçirenler oldumu böyle
SimgeTuna Mervedgnkl oluyor canım sabah ilk işin doktora gidersin ilaç iğne artık ne gerekiyorsa verir ihmal etme ama bu haftalar önemli
dfnomr Mervedgnkl renkli akıntının hiçbiri normal değil canım sabah doktorunu arayıp durumu anlat cagirirsa git mutlaka
Beybiannesi Mervedgnkl Evet ama doktora git düşük önleyici iğne ve fitil verir kullan ve bolca dinlen ihmal etme ben 3 ay olana kadar kullandım
Mervedgnkl Beybiannesi progestan kullanıyorum şuan akıntı yok dünde çok az di yani bikere sildim geçti o şekilde azdı tekrar gidiyimmi doktorumu aradım ama ulaşamadım
Mervedgnkl Ya aslında geçenlerde hafif pembe akıntı olmuştu coka Z ama onun için acile gittik sonra doktoruma gittim ve sorun yok dedi kalp atışını felan duydum ama ilaç da yazdı progestan di adida bunu kullan dedi
Beybiannesi Mervedgnkl yok gitme ama bol bol dinlen ve uzan diğer randevunda bakar ben 12 haftalık olana kadar kullandım