linsmea MerveEbru ya bunu bende duydum da, bu yalnızca gözden yaş gelmesi durumudur herhalde değil mi? Bebek bir şey hissetmiyordur yani, öyleyse ağlarım 😓
Bsrahb MerveEbru şuan beni çok üzdün yavrum ağlıyor ve ben onu sakinleştiremiyorsam bu çok üzücü 😩 gerçekliği var mı acaba
pusatmom35 MerveEbru anne karnında bebek güler bunu biliyorum hatta ultrason resmi bile var gülerken ama ağladığını görmemiştim ağlıyordur belkide 🥰
MerveEbru linsmea yaaa kıyamam ki sana ben minnoş anne 🥰🥰 bebek anne karnındayken öğreniyor ağlamayı çünkü doğunca derdini ağlayarak anlatacak 💙 gazı olduğunda veya uykusu gelince bu yüzden bunu öğrenmesi çok doğal üzülecek birşey yok sakin ol 💝
Mihriballim linsmea 🥰🥰😊 Yaa nasıl bal bı annesin sen öyle . Tebessüm ettim okuyunca merhametini severim senin .
MerveEbru Bsrahb hahah canım o kadar da değil ya 😂😂 bebeğin kendini dışarıdaki yaşama hazırlıyor binevi ağlayarak anlatacak çünkü doğduğu zaman her şeyi acıkınca kakasından rahatsız olunca gazı olunca… ağlamayı öğrenmesi oldukça normal 💙
linsmea MerveEbru evet teşekkürler doğru çok mucizevi bir şey değil mi yaa 🥰 Eskiden insanlar onu duymanın iyi olmadığını falan söylerlermiş, nasıl duyuluyo onu da bilmiyorum ama annem öyle demişti. Ay sus falan deyip endişelenmişti nasıl korkuttuysalar😂