Ebru_3804 EylulAl hayır canım şuanda mesanen aşağıda sıkışmış ondan bu sıklık doğumdan sonra eskisi gibi yaparsın😃
EylulAl Ebru_3804 her geçen gün daha çok sıklaşıyor şükürler olsun ya sağlığımız yerinde tek sorunumuz bu olsun
AnnelikHayali EylulAl o sıcacık yataktan defalarca yine kalkacağız doğumdan sonra ama bu kez tuvalet için değil; minnoşlarımızı emzirmek için. 🥰
AnnelikHayali EylulAl 35 haftalık oldum. Gece defalarca tuvalete kalkıp sonra yine su içiyorum. Bir iki saat sonra yine tuvalete. 🤦🏻♀️
erdem_agah EylulAl bebise hamile olduğunuzu ogrendiginiz andan itibaren hayatınız boyunca bu his sizi birakmayacak. Oğlum 3 yasinda o uyuduktan sonra her gece yarım saat en az gün içinde yaptıklarımı düşünürüm. Yeterince yedimi yeterince oynadi mi vs vs… O çok farkli birşey. Annelik böyle ama iste bizi de özel yapan bu sanırım
EylulAl erdem_agah ilk üç ay kola düşük tehlikesi oluşturuyor diye neredeyse hiç içmrmiştim eşime sen. İçer. Miydin diye sordum içerdim dedi belki bu örnek çok saçma olacak ama bizi farklı yapan fedakar olmamız annelik çok kutsal bence
EylulAl Seross10 ben gece 3 gibi uyuyorum sabah 6 da kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum o 3 saat içinde. 3 defa uyanıp tuvalete gidiyorum düşünün😄
erdem_agah EylulAl demek istediginizi cok iyi anlıyorum. Ben oğlumda sut alerjisi olduğu için bir yil boyunca sut ve süt ürünlerinden bir kaşık dahi almadim ağzıma. Misafirliğe gidince aç kalkiyordum sofradan resmen. Dediğiniz gibi ben de babasiyla kendimi kiyas bile etmem 🤭🤭🤭
Nnurdan EylulAl hayır cnm gidilmiyor normale dönüyor ama,doğum sonrası ilk 3,4 gün tuvaletin gelince tutma şansın yok biraz gelse gidip yapman lazım yoksa tutamıyorsun ama 1 hafta sonra oda düzeliyor şükür
EylulAl erdem_agah ya tabi babalar da çok seviyor sahipleniyorlar ama bizim kadar fedakar değiller 😄bizim için öncelik bebeğimiz eşimiz sonra biz
erdem_agah EylulAl babam hep anne kalbi diye bir söz var ama baba kalbi diye yok derdi 🤭 demekki bizim kalbimizde bir fark var. Babaların da hakkını yememek lazim ama 🤭🤭🤭