Aquawoman Kızlar gebelik testim pozitif çıktı kan testi yaptırdım 1277 çıktı fakat kese görünmedi dış gebelik olabilir mi moralim çok bozuk 😢
isilbydr Aquawoman Korkma kese 1500 üstü. Sen 48 saat sonra acilde tekrar kan ver artış oranını takip et Adetin kaç gün gecti
superrmomy Aquawoman 3000 değerle minicik zar zor kese gördük canım vajinal ultrason ile. Biraz 2-3 gün bekleyip tekrar gidebilirsin.
ebegebe Aquawoman değerin çok güzel karamsar olma iki gün sonra tekrar kan verirsin. 3000 iken vajınal usg ile 5000 iken normal usg ile görünüyor kese içini ferah tut bence güzel sonuç alacaksın biraz sabır😉
Aquawoman superrmomy yarın gidicem test için ve vajinal ultrason için umarım haberler alırım çok korkuyorum 😢
isilbydr Aquawoman belli ki geç döllenme olmuş içini ferah tut. Cuma günü kan vermeyi ihmall etme. Artış miktarı iyiyse kendini kasma 1 hafta 10 gün sonra kontrole gidersen kalp atışı duyarsin Allah’ın izniyle
Aquawoman isilbydr inşallah çok teşekkür ederim cevaplar için içim biraz rahatladı umarım güzel haberler alırım
Aquawoman SosyeteMantisi doktorumda biraz ilgisiz değiştirmeyi düşünüyorum o korkmama sebep oldu biraz da ama cevaplar beni rahatlattı çok teşekkür ederim
SosyeteMantisi Aquawoman İçini ferah tut canım kendini korkutma Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲
Tospikkkk Aquawoman iyi düşün canım daha erken görünmemesi normal bı hafta sonra git bence garanti Sun gorunmezse boşuna üzülürsün beta degerin çok düşük değil normal ama kese görmek için düşük 3000 lerde görünüyor diye biliyorum
Kaderbastu Benim ilk beta değerim 6000 civarındaydı ve keseyi göremedim bir hafta sonra gidince keseyi diğer hafta ise kalp atışını duymuştum hiç tedirgin olmayın