35SD28 Hayırlı geceler herkese, sabah kontrolüm var. Tam 36.haftayız çatı muayenesi yaparlar mı sizce ? Kaçıncı haftada başlıyorlar biliyorum musunuz? Siz Kaçıncı haftada olmuştunuz?
Sinemmmmm58 35SD28 ben hic yasamadim.o cati muayenesini 37+4 de yatisim yapildi suni sanciyla dogumu baslattilar malesef suyum sizma yaptgi icin bence cati muayenesi ne kadar gec olursa o kadar iyi
semakulekci 35SD28 38 de yapıcam dedi bana ama nst de sancım çıkınca 35 te yaptı 38 de bir daha bakcak sancım olsun olmasın kontrol amaçlı
Dlkkoge 35SD28 kontrollerde bir sıkıntı yoksa herşey normal ilerliyorsa çatı muayenesi hemen yapılmıyor aslında benim 39+5 yani 2 gün önce yapıldı oda Doğumu tetiklemek için ama hala gelmeye niyeti yok benim bebenin😂
35SD28 Cokistersengelerbence CaglaEmreee Dlkkoge semakulekci Sinemmmmm58 teşekkür ederim 🤲😊 vücut temizliğime daha var o yüzden biraz tereddüt ettim. İnsan çekiniyor ister istemez. Jilete vurmak istemedim.
Cokistersengelerbence 35SD28 eğer sancı çıkarsa açıklık kontrolü yapabiliyorlar ama bilginiz olsun. Her ihtimale karşı temiz gitmeye çalışın derim. Benim de 36da sancı çıktı açıklığa baktılar🙈