Nil1308 Blue_brideee 2erkekannesiii Bende hep nolur nolmaz dıe son aylarda yapma taraftarıydım ama yok ındırmler fursatlar derken 4. Ayımda baslamıstık korka korka zamları gelecegını az cok bılıyorduk suan 35 haftalıgım ve humana falan almaya gıttım e bebege ve genelde oturdum esım yaptı alısverısı odem topluyorum ve cok zor gelıyor yurumek gezmek.tabıkı herkes ben gıbı de olmuyor ama nasıl olacagını da ınsan tahmın edemıyor 😞Merve hanım siz hem alısverısı hem yıkama ütüleme ıslerını yapacak enerjı bulabılıyorsanız maşaallah gıptayla okudum yazınızı şanslı gebelerdensınız🥰
MissBus Blue_brideee ben 16+5 im valla 5 numara bezine kadar aldım. Fırsat indirim buldukça ihtiyaçları alıyorum. Hem hevesimden hem fiyatlardan dolayı. Gelen ürünleri açıp yıkayıp dolabına yerleştirip açıp açıp bakmak çok moral veriyor :)
AyseMehmett Blue_brideee ben ayrıntılı ultrasonda gördüğüm hafta başladım. 30. Hafta yıkadım ütüledim . 31+4de suyum azaldığı için yatışım yapıldı çok şükür tedbir amaçlı ama örnek olsun Allah korusun hertürlü şey olabilir fazla ağırlaşmadan yapmak en güzeli tavsiye ederim 🥰
Dilara08 Blue_brideee valla canm ben 29da hersyini bitirdim 30 da cantamizi hazirladim iyikide erken halletmisim 30dan sonra agrilar hersey bastirdi suan 36+2yim gunluk ev temizligni zor yapiyrm diyeblrm.yurumek uyumak işkence benim icin.cok geciktirme derim ben
2erkekannesiii 35 haftada bebeğimin her şeyini aldım yıkadım ütüledim çantayı hazırladım pazar günü 36 hafta oldum bugün de kendi eksilerimi aldım yarın da yıkayıp çantamı yapacam nasipse 24 ünde son kontrolüm var Mart başı da doğum olacak
Aypare_ Bence ne kadar erken o kadar iyi , 31.haftayım yıkaması ütülemesi gerçekten yoruyor . Zaten eksikleri hiç bitmiyor son aylarda insan mafolur . Başlayabildiğin kadar erken başla son aylara bırakma derim .