Bhrbhr Merhaba kızım için mama dus kanguru almayı istiyorum fakt kanguru gerekli mi pişman olurmuyım emin olamadım
Prensesininannesi Bhrbhr Ben kendimce gerekli görüyorum yani o yuzden almayı düşnüyorum bana göre bebek arabasından da önce gerekli
Bhrbhr Kullanan annelerin fikrine ihtiyaç var ben boşa oara vermekte istemiyorum gereksiz birşeymi bilemedim
BALP Kanguru çok kullanışlı bence fakat doktorlar 6 ay sonrasında öneriyor. Bebeklerin iskelet gelişimi için ilk 6 ay kullanmamak lazım.
Bhrbhr BALP mamadus yeni doğan apratı ve boyun desteğiyle berabermiş ama ben bebek arabası dururken onu tercih edermiyiz emin olamıyorum denwyimleyenlerin fikrine ihtiyac var
BALP Bhrbhr Bence kanguru için bebek doğduğunda alacağınız ürünü bebeğinizle beraber deneyerek almak daha mantıklı.
Serii Çok gezen anneler alıyor benim çevremde zaten bebek doğduktan sonra ihtiyaç duyarsan almalısın önceden alma bence
Meow Valla benim elim ayağımdı kanguru bir markete gideceğim mesela koca arabayı indirmek yerine takıp çıkıyordum çok pratik orda uyuyor da hem çok güzel oluyor her yere onla gittim Kapadokya’ya gitmiştik kanguru sayesinde heryeri gezebildim. 1 bucuk yaşına kadar hiç araba kullanmadım diyebilirim sonrasında da yürüdü zaten genelde
Slalaylay Meow taşımak yormadı mı ? Ben de ellerimi kullanmam gereken yerlerde mesela bi market alışverişinde falan kullanışlı olur diye düşünüyorum ama yorucu da olur mu bilemedim
Bhrbhr Janset2105 benimde benden çok eşim tatiller için istiyor ama acaba doğdugunda deneyipmı alsak diyor bazı bebekler sevmiyormuş
Meow Slalaylay yok valla ben hiç zorlanmadım araba daha yorucu oluyor aç kapat kaldırım in çık elin dolu vs