DamlaMetin 38 haftalık hamileyim dip boyalarım iyice belli oluyor Doğumda çok çirkin olucak diplerim görünsün istemiyorum saç boyayanınız var mı kızlar?
Ilkgozagrimiz DamlaMetin saciniz ne renk bilmiyorum ama renkli sac spreyleri var onlardan sikin dogum zamani pratik biseymis 😀😀
Duyguuuu DamlaMetin Doktorum bana ilk 3 aydan sonra boyatabilirsin sorunn olmaz demisti. Elimde boyatabilcegin markalar var ama nasil ulastiririm bilmiyorum burdan yasak degilse yazabilirim
Albertos DamlaMetin ben ilk Aydan beri boyuyorum hiç bi aksilik yaşamadım çok şükür dr sordum oda 4 hamileliğinde de boyamış valla bende boyadım boyamasam akbaba gibi dolaşırdım artık😂 beyaz çok benim yaş 32 ama dipler gelince berbat
Umutipek 2 tane kuafore gittim ikiside milyarda versen boyamam.birsey olur vebal alamam dediler.sanirim daha once hamile saci boyamislar kadinda alerji yapmis.Evde kina yak dediler
DamlaMetin detetedmom404 Sil12 sinifcianne Albertos Duyguuuu Çok sağolun içim rahat etti birazcık çok bekletmeden rengini kıraym en azından çok az kaldı Doğuma kendimi iyi hissetmek istiyorum bırazcık
sinifcianne Ben 5. Aydan sonra boyamaya başladım bitkisel boya ile. Zaten kanıtlanmış bir zararı yok. Dr banu çiftçinin videolarını da izlerseniz YouTube dan o da boyayabılırsınız diyor bir sakıncası yok.
detetedmom404 Bende yeni renk değiştirmiştim ton eşitsizliği var biraz saçımda yavaş yavaş eşitleyelim yormayalım saçı demişti kuaför şuan iyice aktı farklı renkler var saçımda çok kötü gözüküyor ama korkuyorum boyatmaya😂
Duyguuuu DamlaMetin ya ünlüleri falan görmüyor musunuz boyasiz gezmiyorlar 😀 rica ederim canım ne demek
Duyguuuu DamlaMetin ben hatta keratin yaptirmayi düşünüyorum 6 ay duz kaliyor ya cunku lohusalikta saçla basla ugrasamam. Onu da sordum bi sakincasi yok dedi
HulyaKrg Bence yapmayin o kadar beklemissiniz biraz daha bekleyin diplerle temas etmemesi gerek ve kokusu etkiler diye dusunuyorum.bende boyamak istiyorum sacim platin kotu duruyor cok arastirdim ama dipleri boyamayi onermedi kimse..benim dusuncem bu sekilde