Uca Kızlar merhaba sat a göre 26+6 yım bebişim 9 gün önden gidiyor bugün 50lik şeker yüklemesi yapıldı referans aralığı 70/145 benim sonucum 123 çıktı sizce nasıl?
esratmbs Uca canim bende yaptiricamda seker yuklemesi yapildiktan sonra kandan mi olcuyorlar sekerini yoksa seker olcum cihazindan mi
Uca mucizegebelik6 Ay çok sağol acaba dedim yükseğe yakın mı evham yaptım bebekte önden gidince korkuyor insan gebelik şekerinden.
Uca Mehtapca06 Ohh içim rahatladı cuma gidicem doktora sabredemedim sizlere sorayım dedim birde ben hamurişi tatlı allah ne verdiyse de yiyorum yani🙈
esratmbs Uca cok saol bende yaptiricam kac dozluk olucagi belli dgil suan ama merak ettim olcumden mj kandan mi diye cok tesekkur ederim
Uca hunilimom Biraz kişisel gayret yeterli olur o zaman. Çikolata hamurişine dikkat etsem iyi olacak kilo için de
Uca esratmbs Muayene için gittiğinde dr un belirtir benimki gerek görürsek 100lük yaparız 50lik yeterli dedi
Uca esratmbs Hayırlı haberler alırsın inşallah canım allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin