neyzenesra Arkadaşlar merhaba pazar gecesi burda gaz sancısı gibi birşey var belden kadınlara doğru dediğim şey megersem doğum sancimmiş , o gün sabaha kadar sancı çektim öğlen doğum yaptım çok şükür 39+3 , rabbim herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
neyzenesra TnE_ aynen öyle oldu ağrı gittikçe şiddetlendi ve ben dedim bu başka bişey doguruyorum eşim üşüttun falan dedi ilk başlar ama baktı ben doğuracam hemen ayaklandık sıcak suya oturdum nefes egzersizleri yaptım yürüyüş yaptım sabah 9 buçukta hastaneye gittik 5 cm açıklık vardı öğlene de çok şükür doğurdum böyle beklemiyordum doğumu Rabbime çok şükür yavrum pıt diye çıkıverdi annesini çok üzmedi
Zmg7 TnE_ ya tık yok çıldırcam😂 açılma da yok dünkü sancı geçti zaten sadece ishal gibiyim ayıptır söylemesi, bir de dün hafif bir kanama oldu muayeneden sonra o kadar.
Zmg7 TnE_ bir de benim bebiş sol tarafa yatmaktan çok sola kaymış konumu bozulmuş galiba doktor şimdi de sağa yat dedi anlamadım valla ne zaman gelecek 😂 kız biz de totem yapıp doğuramıyorum postu açsak mı, açan doğuruyor diyorlar 😂
Bsrahb TnE_ ben sabah 8 gibi doğurdum.Bebeğimi yoğun bakıma aldılar kan değerlerinde sıkıntı var birkaç gün gözetimde kalacak
Bsrahb Busra2013 sabah 8 gibi kendi sancım iLe Doğum ettin canım normalde yarın Suni iLe başlatacaklardı
Bsrahb Busra2013 yok canım açılmam çok hızlı ilerledi korkulacak dayanılmayacak bişi değil beni Doğum sonrası dikiş ağrıksrı daha zorladı
Zmg7 TnE_ ikimizin de yarın sabah dimi kontrol 😂 ilk çıkan yazsın o zaman bakalım ne olacak😂 doktora her gidişim ayrı bir heyecan her çıkışım ayrı bir hüsran😁