Hlt-seyma21 Hamilelikte saçlarınız uzadı mı benim erkek çok uzadı ve kıvırcıklaştı. Alakası var mı sizce?
Sld-kocbay Hlt-seyma21 Cinsiyetle alakası yok . Zaten gebelik doneminde savlar uzar. Trınaklar daha güçlü olur. Sac dökülmeleri cok azalır İyi beslendigimiz içinde saclarımız uzıyor bunun cinsiyetle alakası yok
ikiprensesannesiii Benim kız ama aşırı uzadı saçlarım :) gebelik hormonlarından kaynaklı arkadaşlar bunlar yapmayın :) şampuana bile kadın doğum hapı koyuyor millet saç uzatıyor diye :)
Hlt-seyma21 ikiprensesannesiii vücut tüylenmesi yapar yahu bildiğiniz kortizon o haplar ilk defa duydum cok korkunç, hiç uzamazdı saçlarım vallahi ne hormonmuş arkadaş :)
ikiprensesannesiii Hlt-seyma21 zaten saçlarını öne atıp şampuan ve durulama yapıyorlar ☺️ Ben de hayran kalmıştım gerçekten hiç uzamazdı benim saçlarım :)
Elanurgvn61 Hlt-seyma21 olsun kız iyi yanları bunlar değerlendirmek lazım benim tirnaklqr da uzamaya başladı birde sertleşmiş 😄
Hlt-seyma21 N06 hamilelikte görmediği vitamini gördü vücudum omega3, d vitamin, kan hapları, kalsiyum magnezyum, hap yutmaktan karnım doyuyor resmen :)