Adileeselvi Kizlar edremitte olup yada edremite özel muayene ye giden varmı kimlere gidiyorsunuz tavsiye edebileceğiniz varmı makinesi renkli olan falan
Azimeka Adileeselvi öğrenciyken burhaniyede edremitte kerim hocaya gidiyordum kistim için öneririm çok ilgili
ikiprensesannesiii Adileeselvi ben körfez hastanesinde 2li test yaptırmıştım. Tatil için oradaydık bir bayan komşumuz vardı hamile o tavsiye etmişti o da ona gidiyordu tanıdığı doğum yapmış kişiler de vardı. Mükremin mi muharrem mi neydi doktorun adı. Ben de çok memnun kalmıştım doktordan
Cnsgkc Adileeselvi Arkadaşım var devlet hastanesinde idi muayenehane açtı makinası gayet iyi renkli bir makina ve oldukça ilgili güleryüzlü bir doktor. İstersen konuş muayene ücretini bilmiyorum. İlkokul arkadaşımdır. Meryem Dilara Yetimoğlu
Adileeselvi Betibella Renkli ultrason için istiyorum da aslında ben muayene ücreti ne kadar bilginiz varmı
Adileeselvi Azimeka ben renkli olarak ya görmek istiyorum da birde ikilide riskim çıkmış ti devlette malum ultrason cihazları çok iyi değil ücretleri ne kadar acaba bilginiz varmi
Betibella Adileeselvi muayene ücreti 200 dü en son bir kaç ay öncesine kadar şu an nasıldır bilmiyorum hiç yalan olmasın zaten devlette renkli vermiyorlar ama devlette de İdris hoca ile Ertan hoca var ikisi de iyi