burcinvrl6006 Kızlarr çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı aldınız bana öyle dediler biraz kafam karıştı yani bir gün bile geçirmeyin dediler nasıl yaptınız
1sincaptanesi burcinvrl6006 ben de bu konuyu merak ediyorum tam gününde isterim doktorumdan nolcak diyorum ama bakalım
gulsonmez27 burcinvrl6006 benim 32+2 ydi haftasonuna denk geldiği için..Ama ben çalışmaz aldım kovid olduğu için.hiçbir sorun çıkaramazlar merak etme
elifdefnece burcinvrl6006 tamamen insiyatifle ilgili benimde 32 yi 1-2 gün geçmişti doktor raporluydu ve küçük bir ilçede olduğumuz için başka da doktor olmadığı için onu beklemiştim hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ben öğretmenim idarecilerim sıkıntı çıkarmadılar.
Yalova77 burcinvrl6006 doktorlar 31. Haftada dahi veriyorlar bildiğim kadarıyla. Ben tam günü gününe almadım mesela
AsliEsila Ben tam 32+0 da almıştım bir gün bile geçse çalıştığın kurum sıkıntı çıkarabilirmiş iş gücü kaybı olarak görülüyormuş
burcinvrl6006 AsliEsila doktorum bana da öyle dedi çalıştığım yer bir sıkıntı yaratmıyo ama doktor o kadar çok tembihledi ki bir gün bile kaçırmayın diye tedirgin oldum
Yalova77 burcinvrl6006 zaten çalıştığınız kurum yA da iş yeri sizin kaç haftalık kaç gün olduğunuzu bilmez. Birkaç gün önce sonra da birşey olmaz 😊
sherlock burcinvrl6006 tam gününde aldım canım o evrağı vermeden başlayış yapamıyorsun bi kaç gün sonra alırsan aktaracağın izinden düşer ama ayrılış için aklında olsun 36+yı kabul etti benim kurum