Havvaa77 Kızlarr Doğumdann önce kuaföre gidip bakım yaptıran var mı ? Kirpik lifting tırnak bakımı yüz bakımı vs gibi bakımlar yaptıranınız oldu mu ya da randevu alıp gidecekler ? Sizce gerekli mi ? Gidelim mi ?
Mihri-balim_ Havvaa77 ben gördüm dogumdaki halleri ne kirpik kalmış ne makyaj nede saç ne bilim bacım tercih senin ama içeri bı giriş oluyor birde fena çıkışın 😂
Deletedmom455465 Beni yanlış anlamayın ama doğuma abdestli gidin bence. Tirnak bakımı vs de oje olunca abdest geçmiyor diye biliyorum. Ben olsam sade halimle temizlenir abdest alır giderdim
Havvaa77 Deletedmom455465 aynı fikirdeyim acaba dedim lifting yaptırsam gözlerim düşük durmaz diye tırnaklarımıda ojeyi sürmeyeceğim ya sadece etlerini temizletirim diye düşündüm kararsızımm 😃🙏
Eylullbusee Yaptıranlar cok var cevremde görüyorum ama ben sezeryan olacağım için günüm belli, kendimle ilgili tüm bakımları doğumdan birgün önce bakım günü ilan edip kendim yapacağım 😄 Allah izin verirse yani, doğuma hazırlık🥰🌼
Havvaa77 gul06_ evett acaba evde kendimde yapabiliyorumm kendim mi yapsam yoksa kuaför mü diye düşünüyorum tabi bi kirpik liftingi yapamıyorum ama hep tırnaklarımın bakımını kaşım olsun kendim yapıyorumm
gul06_ Havvaa77 ay insan kuafre gdiince nasil rahatliyor imkan varsa kuafre git bence 😍🤣 daha sonra ztn evde bebisten vakit buldukca yaparsiniz 😍🤣