Suzan-mustafa55 Kızlar 35 hafta bitiyor konturole gidicem kaçıncı haftaya gün verir doktor acaba sezeryan için biran önce doğursam daralmaya başladım artik
TatlisBirAnne Suzan-mustafa55 Doktor boş gününe verir randevuyu. Genelde 37 veya 38de alır çok yoğun bir doktorsa en geç 39 da alır
glnrCk Suzan-mustafa55 haftamız ayni bugün kontrole gittim net gün vermedi ama 37 ile 38 arası olur dedi
Fatmabetulelifsena Suzan-mustafa55 Bende 36. Haftamda gidicem 39 a gün veririm dedi yani 38 artılarda herhangi bir gün müsaitliğine göre gün verecek
Elisa01 Bende 35. Hafta kontrole gidicem inşallah gün verir ya bunaldım artık 38+2 yi isticem birşey demezse
TubaDMR4 Suzan-mustafa55 bende 35 im dün gittim doktora 14Mart gün verdi tabiki bi aksilik olmazda erken gelmezse🤲🏻🥰 kızlar plesenta önde duruyor diye mi bilmiyorum ama ultrason görüntüsü çok korkunçtu geçmiş haftalarda böyle değildi kaşları felan Recep ivedik gibi duruyor🤣 sizin bu haftalarda ultrason görüntüleriniz nasıl
Gizemkocar Suzan-mustafa55 ben de sezeryan istiyorum bana 38i doldurmadan almam dedi kendi gelmedigi surece
Afro-dit Suzan-mustafa55 doktoruma merak edip sordum 39.haftada sezeryana aldığını söyledi sancı felan olmazsa tabi
Ceylanns Suzan-mustafa55 Bende dün aldım 38 bitsin 39. Haftanın içinde olucam sezeryan olarak. Birde kızlar erken olsa da sorun yokmuş erkeklerin gelişimi için 39. Bitmesini bekleniyormuş genelde
Suzan-mustafa55 Ceylanns biz tüp bebegiz fark edermi acaba utrasyona göre bir hafta önden gidiyor ama 34cu hafta sonundayiz 38de doğuma alırmı diye çok merak ediyorum
kzbny0lc Suzan-mustafa55 Bizimki de tup bebek. Normal gebelikle hiçbir farki yoktur tup bebeğin gelisimi. Ben suan 38+2 oldum. Iri ve koca kafali beyfendi yüzünden 38+6ya sezaryen tarihi verdi doktor 😅😅 yani 39.haftaya kadar zamani var saglikli sezaryende bence budur acele etmeyin ciğer gelisimi çok önemli.
Suzan-mustafa55 kzbny0lc ben acele etmiyorum herşey fazla normal olmasına rağmen doktor ısrarla sezeryan doğum diyor o yüzden nakadar erken alır onu merak ediyorum bana kalsa ağrı sızı yok yatsın kuzum içerde 35 bitiyor çatlak ağrı şancı hiç biri yok maşallah