Ece003 Deniz0861 inşallah inşallah ne güzel sizin adınıza çok sevindim benimde güzel geçer inşallah 🥰
Ece003 Nesrincente sizde hemen ayaklanlanlardansınız ne güzel inşallah benimde kolay geçer ❤️ Başını çevirme konusunda herkes aynısını söylüyor dikkate alıcam teşekkürler
Nesrincente Ece003 umarım sizinde oyle olur bol bol yürüyün şimdiden gecmiş olsun saglıcakla büyütün ❤️
Ece003 Deletedmom72728 evet kişiden kişiye değişiyor bende sezeryandan korkardım ama şimdi sezeryan fikrinde alıştım
Ece003 Cansu88 tabikide normal doğum çok daha zor bende canı gönülden tebrik ediyorum 😄 annem 2 sezeryan 2 normal doğum yaptı sezeryan çok basit ama sonrasında ağrı oluyor normal ise o anda ağrı oluyor sonrasında kuş kadar hafif oluyorsun diyor tabi herkesin acı eşiği farklı Allah hepimize güzel ağrısız doğumlar nasip etsin
Ece003 Mavistez riske atmak istemiyorum açıkçası ne bileyim içime sinmiyor Allah korusun o anda birşey olursa ömür boyu kendimi affetmem sezeryan fikrine alışmaya çalışıyorum
Mavistez Ece003 siz normal diye diretince ben fikir sundum yoksa bebeğin için hangisi iyi olacaksa öyle olsun inşallah canm sağlıkla gelsin
yyagmurrsenn Ece003 sezaryenin tek negatif kısmı 1 hafta dikiş zorlugu, katlananılmayacak bir şey değil o da.. onun dısında iyi bir doktorunuz varsa ne dikiş izi sorun olur ne de uyuşma.. ama normal dogum icin cok istemem ragmen cok korkularım vardı kendim icin değil bebek icin. Sezaryen rahatlıktır 😅
Ece003 yyagmurrsenn tabikide en fazla 3-4 hafta ağrı olur acı eşiğim yüksek tek temennim hemen kalkıp bebeğimle ilgilenebilmek teşekkür ederim içimi rahatlattınız 👼🏻
Ece003 Ozlem2206 benimde kaygım sütüm gelmez bebeği kendimden mahrum ederim diye acı eşimin yüksek ağrısı sancısı beni korkutmuyor Güzel doğum geçiririz inşallah ne diyim her ikiside zor anne olmak gerçekten zor 😄
elfmoom Ece003 anesteziden hiiç korkmayın. kaç ameliyat oldum inanın sayamadım🤭 ağrınız elbette olacak, ama şöyle düşünün normal doğumda da dikiş atılması gerekebiliyor. hiç korkmayın, sezaryen bazen en güzel doğum yöntemidir 🥰
despina234 Her doğum özeldir. Sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarımın hepsinin de sütü geldi çok şükür sorun yaşamadılar. Sezaryen olan arkadaşlarım gayet memnun. Hiç pişman degiller. Sizi kimsenin korkutmasına izin vermeyin. Doktorunuz eğer normale uygun değilse uyarmak zorunda. Allah korusun illa normal diye diretip anneyi bebeği zora sokan doktorlar da var yani.
Ece003 despina234 evet doktoruma güveniyorum bende riske atmak istemedim açıkçası kordon olup normal doğum yapanlarda var ama korktum birşey olur diye
Nanee Ece003 Ben de oğlumda sezeryan oldum koca kafa olduğu için. Spinal oldum belden aşağı uyuşturdular. Allah’ a şükür ameliyattan çıkar çıkmaz da çocuğumu emzirdim. İçini ferah tut stres yapma hiç. Nasıl doğurduğun değil bebişinin sağlıklı olması önemli. Her türlü anne oluyoruz 🥰🌸
Ece003 Nanee tabikide her türlü anne oluyoruz inşallah sütümde hemen gelir tek kaygım bebeğime yetememek acı eşiğim yüksek çok fazla ameliyattan sonra ağrı çekiceğimi düşünmüyorum umarım düşündüğüm gibi olur 😄
elfmoom Ece003 ben de planlı sezaryen olacağım :) genel anestezi ile olacak hiç korkmuyorum aksine daha rahatım 🥰 hem süt konusunu da düşünmeyin, benim bütün arkadaşlarım sezaryenden çıkar çıkmaz sütü geldi..
Miniktosbaa Ece003 2ay önce ablam doğum yaptı canım üstelik bebeğin boynuna 3 kez kordon dolaşmasına rağmen anne de Bebek’te iyi çok şükür bence sezaryen olmak için sebep değil yinede sen bilirsin
Ece003 Miniktosbaa benimde kendi kız kardeşim doğarken 7 sene önce kordon var diye boynunda az daha ölüyordu mosmor doğdu annemin 3. Doğuydu normal diye gitmişti sezeryan oldu 2 tur kordon vardı bu yüzden etkilenmiş olabilirim annemin o halini hatırladıkça suni sancı falanda verilmişti normal olsun diye