Liyalina Merhaba sevgili anneler ben yogurtu tek yiyemiyorum pekmez yada bal katmam lazım cevremde boyle yaparak vitaminleri azaliyormus dogrumu yoksa bahti İnaçmi🤦
Yalcnnaysgll Liyalina pekmez yoğurtla yenmez canım hiç bir anlamı yok öyle yemenin balı bilemicem meyve doğrayıp yiyebilirsin yulafla daha sağlıklı yararlı
Liyalina Soncul onu aksma iciyorum ben 3 ay boyunca süt ürünleri tuketemedm bebek vitamini kalsuyumu disden alıyormuş şuan tuektiyorum doktor sabah yogurt kasar oeynir aksam süt dedi
mtl3005 Liyalina Bende cevizle muz koyuyorum içine öyle yiyorum 3-4 kase yerim günde iyi alıştım valla 😃
Maryk Liyalina Bende sade tüketemiyorum canım hele de ev yoğurdunu.Salatalık doğruyorum içine cacık gibi daha katı hali o şekilde yiyebiliyorum.Marul da doğrayabilirsin.
Liyalina Maryk denerm yeni yoğurt yiyom tiksiniyorum hamillegmn ilk birkac ayında yavaş yavaş tekrar yemeye çalışıyorum oyuzden yavastan baslmak istym tiksinmeyeym diye
Liyalina Sedaa06_ denerim hamileliğimin ilk birkac ayi tiksndm yavaş yavaş tekrar yemeye çalışıyorum oyuzden yavastan başliyaym tiksinmiyeyim diye