Yseliminannesi iremb-aydinli duru granül kullanıyorum bebeğim biraz alerjik çok deterjan denedim olmadı yumuşatıcı kullanmıyorum kokusu çok güzel gerek olmuyo 40 dereceden düşükte yıkamadığınız sürece erimeme gibi sorun olmuyo🙂
Merve1850 Migrosun minies deterjanı ve yumuşatıcısını aldım en uygun oydu .toz sabun olanlar çok pahalıydı.
Naen iremb-aydinli Siveno Baby doğal çamaşır sabunu aldım. İçerik okuma konusunda biraz titizim. Dolayısıyla özellikle yenidoğanda içerisinde kritik bileşenler bulunan deterjanlara elim varmıyor 🤷♀️
ikiprensesannesiii iremb-aydinli ilk kızımda dalin duru granül toz deterjan kullandım ama sanki biraz kıyafetleri yıpratıyor gibi geldi toz deterjanlar. İkinci kızımda dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum şimdilik memnunum
Feyza-nur Seyma_ck gayette güzel eriyor 1 saatte atıyorum 30 dereceye gayet doğal bir deterjan makinaya nasıl bir zarar veriyormuş
Seyma_ck Feyza-nur başka biri de erimiyo çift durulama yapıyorum diyo acaba deterjanı mı fazla atıyorlar.Neyse alıp bi denerim sizin gibi yıkarım bir de bakalım ne olacak
Seyma_ck Feyza-nur makinası bozulmuş birinin galiba burda biri yazmıştı.Eve gelen tamirci deterjanı sormuş granül deyince ondan olabilir falan demişti yanlış hatırlamıyorsam
arzuyaren Seyma_ck evet sabun kalıntısı kalıyor granüllerde çift duruluma yapacaksınız o zaman kalmıyor.ben öyle yapıyorum çift duruluma