Esra___ Kızlar sanırım muhabbet kuşunun küçük bi tüyünü yuttum tam emin değilim bi zararı olur mu sinirim bozuldu ya 😢
Dyg34 Esra___ kist bildigin kadarıyla köpek kedi den oluyor kuştan olmaz merak etme ben çok besledim tepemde çorpınıp duruyordu olsa simdiye olurdu rahatla
Yesimalmila bisey olacağını düşünmüyorum benimde var evde ustelik herseyiyle ben ilgilenirim. 30 haftaligim suana kadar cok sukur hic bi sorun yaşamadım.
Esra___ Yesimalmila yuttum sanırım Cnmm çok korkuyorum kist falan yapar diye internette de pek bişey bulamadım öncesinde ben de senelerce besledim çok da severim ama hamile olunca korktum 😔
Yesimalmila Esra___ icini ferah tut bi terslik fark edersen gidersin doktora mide bulantisi falan. İnşallah hoc bisey olmaz. hamilelikte herseyi kuruuoruz kafamizda
Esra___ Baharun2 Cnmm meyve yiyordum küçük beyaz bi tüy gördüm ağzımın yanında yuttum mu emin değilim ama bakındım tüyü göremedim bi daha allahım saçma sapan bi durum yani 😩
Baharun2 Esra___ yok ya huylanmışsın bişi olmaz 🤗🤗😄 bence yutmamışsındır şimdi yuttum diye diye rahatsızlnacaksın psikolojik olarak 😄
Esra___ Baharun2 pinpiriklendim işte ya zaten bu hamilelik beni psikolojik olarak mahvetti hep bi korku 🤦🏻♀️
Meow Ya ne kisti arkadaşlar 🤣🙈 tüyden kıldan kist olsaydı ohoooo her hayvanı olan kistliydi 🤣 hurafe onlar hiçbişeycik olmaz
Esra___ Meow köpek tüyünden falan kist hidatik oluyor ya kuşdan da bulaşan bişey var mı diye endişe ettim
Brlgry Esra___ evet kesinlikle çok haklısınız özellikle kedi tüyü çok sakıncalı ama kuşdan bir şey olacağını sanmıyorum genede bir doktorunuza danışırsınız gittiğinizde
Meow Esra___ o çok nadir görülen birşey köpeğin hasta aşısız olması tüyün ciğere kaçması ordan enfeksiyon kapması vs vs vs uzun iş yani korkmayın bişey olmaz