yagmur50 Evet şuan içiyorum mesela 😄(Kızılay) farketmiyor marka ne denk gelirse ama Bi doktordan duydum en iyisi akminaymış
Minigin_annesi0 Ay dedinde aklıma geldi içeyim bi tane 😂😂 ben hep Beypazarı tüketiyorum. Ama aklıma geldikçe 😐
Mzeynep Düzenli bir şekilde hamileliğimin 4. 5. Ayından beri kullandım. Kızılay Erzincan kullandım. Magnezyum açısından zengin olması sayesinde çok az kramp problemi yaşadım. Tavsiye ederim. Hatta günde 2 içtiğim bile oluyordu.
Lulikli Anneoluyorummmm doktorum magnezyumu yüksek olsun dediği için kızılay erzincan içiyorum. Günde 1 çay bardağı dedi doktorum. Ağrılarımı azaltıyor bayaca
Htcnal Anneoluyorummmm Gunde iki şişe .Olmasaydi ölürdüm herhalde ,bulantidan,şişlikten .Sarikiz,Beypazari bulamazsam Kizilay.
Bendiyebiri Anneoluyorummmm ben hergün içiyorum ya bir tane ya iki tane midemden rahatsızım baya hazımsızlıkta oluyor o yüzden rahatlatıyor beni. Marka farketmiyor ne bulursam onu alıyorum. Eskiden hep Beypazarı içerdim ama şimdi markette ne varsa onu alıyorum açıkçası
Cananyildiz Anneoluyorummmm ben 7 haftalık hamileyim hergün içiyorum midemi rahatlatıyor sade sodaya limon dilimi ekliyorum