Kararsiz_anne Hanımlar benim doktorum ultrason görüntüsünü videoya almamıza izin vermedi. Bu normal bi şey mi?Haftaya ayrıntılı ultrason bakıcam dedi bari ona izin verse keşke. Sizin doktorunuzun tutumu ne bu konuda? Bana izin vermemesi çok saçma geldi.
moom222 Kararsiz_anne benm doktorum kendi çekti bana attı saçmalamış çeke bilirsiniz aslında kardeşim de kendi çekti videosunu
Dmrslm Kararsiz_anne Biz her gittiğimizde çekiyoruz bir şey demiyor doktorumuz. İyi oluyor ben sonra eve gelince defalarca izliyorum onu tekrar tekrar😄
BMelek Kararsiz_anne ben her gittigimde cekiyorum doktordan izin alip esim gelemedigi icin nedenini sorun sonucta ozele gidiyorsunuz para veriyorsunuz daha ilgili olsun diye
Kararsiz_anne moom222 ay yani nolcak ultrason bakışına nazar mı değer ya bunlar anı bidaha gelmicek çok sinir oldum ben. Gizlice çekmekde hoş değil sonuçta ya. Napcam ben🙈
Zeynepgl Kararsiz_anne Eşim her gittiğimizde doktorun yanında videoya alıyor hiç bişeyde demiyo hatta ekranı çeviriyor net görüp çeksin diye ☺️ Ne var bunda da izin vermiyo
HazalS Kararsiz_anne Bizim doktorumuz kendi diyor video resim çekin diye bekliyor bile bazen resmini çekin diye.
Ferda_33 Kararsiz_anne ne kadar saçma biz o kadar sene bekledik her kontrolumde annem videoya alır benim aklıma asla gelmez çünki her defasında ağlamakla meşkulüm malesef 😂😂😂
Deletedmom622772 Kararsiz_anne bana doktorum kendisi teklif etti babası görmek isterse cek istersen diye o kadar cok ultrason fotografı videosu vardı ki yok gerek yok tesekkürler diyince sasırmıstı 😂
Gamzedngdn Kararsiz_anne ne alaka anlamadım. Bizim burada covid yüzünden eşimi odaya almıyorlar ama doktorum her seferinde telefonu getirdin demi babası görsün çek diyor kendisi çektiriyor videoya bu neden böyle anlamadım
Kararsiz_anne moom222 oda hiç hoş olmaz da bilmiyorum artık cd verin dicem siz çekin bana gönderin dicem artık yapmam diyosa ben çekicem illede dicem
Mom10_ Kararsiz_anne bence değil… benim doktorum kendisi çekin diyor hatta bi pozisyon yakalayınca bekliyor sabitliyor renklendiriyor, eşime fotoğrafını da çekin ekrandan diyor hem de çıktı olarak veriyor ..
Damlatuurgut Kararsiz_anne bizim ki de yasak 🥺 kalp atışları için çok istemiştim ama izin vermiyor hastane genelinde yasak sorun yaşamışlar çok o şekilde belirtti.