Ilknur25 Merhaba arkadaşlar benim aşırı tüylenmem var. Bekarlıkdan geliyor. Göbeğim de filanda var doktor 3 aya kadar ağda ile alabilirsin dddi . Tüg dökücü veya jilet le alsam birşey olurmu ?
Ozge1008 Ilknur25 Üç aydan sonra ağda kullanmak yasak mı ki? Ben epilasyon aleti kullanıyorum o da mı sakıncalı acaba?
Ayshe320 Ilknur25 39.4 haöileyim bşındn beri göbegim dahil heryerime agda yptırdım hiç bişi olmadı jilet aslaaa tavsiye etmem diken diken çıkarıo erkek kılı gibi
Kenanizm18 Ozge1008 normalde dsük tehlikesi yoksa agda sakınca degil ama göbege baskı oluşturdugu için göbegi aldırmayı tavsiye etmiyorlar
Ozge1008 Kenanizm18 Göbeğimde tüy sorunu yok çok şükür. İlk defa duydum ağdanın sakıncalı olduğunu. Teşekkür ederim cevabınız için😊
Kenanizm18 Ozge1008 rica ederim canım ❤️ Ben 30 haftalıgım hala aldırıyorum göbegimde hafif bi tüylenme oldu ama elletmiyorum cünkü dogumdan sonra dökülüyormuş
Duygu07 Benim çok hafif tüylerim vardı göbeğimde hamilelikten önce ama çok azdı yani öyle dikkat çekmiyordu. Hamilelikten sonra koyulaştı ve arttı bende rahatsız oluyorum ama almayı da düşünmüyorum Doğumdan sonra dökülüyormuş.
Tugbamete Ben sir yaptırıyorum bi sakıncası yoktur umarım doktoruma danışayım bari bu konuyu hiç sormamıştım 🤔