Hayat2022 Arkadaşlar eşim sperm testi yaptırdı ama stresten menim az geldi dedi perhiz de uyguladık ve normalden gaye iyi geliyor bu test sonucu etkilermi
Aysee10 Hayat2022 eğer yeterli kadar gelmediyse arayıp bilgi veriyorlar biz özel bir hastaneye gitmiştik numune yeterli değil dediler ki eşimde çok stres yapmıştı. Sonra yanında ben gittim daha rahattı sonra sorun olmadı.
Hayat2022 benimmdunyamm sonucu etkilemiyor yani demi canım.birde sarı sulu geldi biraz dedi normalde öyle de gelmiyor hiç
Hayat2022 Aysee10 çok teşekkürr ederim.Devlet hastanesinde yeterli gelmedi diye ararlar mı söylerler mi bilemiyorum tabi
Mehtapca06 Hayat2022 yok benim eşimde gerilmisti ama ona rağmen 202 milyon çıktı doktor ortalamanın 4 katı olduğu için şaşırdı bizde üzülüyordum ki kesin yetersiz gelecek 😂🤦
Mehtapca06 Hayat2022 yok kız beyine mutlu olucaz hasta olan taraf benmisim sadece ihale bana kalmıştı 😂
Hayat2022 Mehtapca06 yaa😊sonucta bi sorun varsa en azindan adi konur tedavi edilir canim kimisinde sorun yok gibi gorunuyor sebep bulunmuyor oda kotu durum