Larakaya Herkeze merhaba 7 haftalık gebeyim 4 gündür dinmiyen baş ağrım var ne yapacam bilmiyorum parol atıyorum kesmiyor o bile işe yaramıyor aynı şekilde kabız olmuşum ne yapacam bilmiyorum lütfen bilgisi olan varmı artık dayanamıyorum başım çok ağıriyor
Esrasenturk8 Larakaya ilk zamanlar öyle oluyor ben de cok cektim. Hastanede serum yiyodum iyileşiyodu yoksa günler sürüyodu
Ayselrn Benimde bazen çok ağrıyo soğuk suya yakın suyun içine yarım limon sıkıp içiyorum beni rahatlatıyo dene istersen canım
Larakaya Ayselrn Ben gripte oldum nane limon içtim sıcak suya limon siktim portakal sıkıp içtim yok olmuyor burnum tıkalı basım durmuyor ne yapacam bilmiyorum
Sevim12 Larakaya bende 7 haftalık hamileyim ve aynı şekilde beynime sanki bıçaklar saplanıyor deliriyorum bir haftadır böyleyim geçmiyor
Larakaya Esrasenturk8 Ben hastaneye cuma günü gidicem kontrole doktora desem bana serum yazarmi evde taksam
tucee-98 18.haftada hala çekiyorum sadece uyuyunca geçiyor. Karanlık ve sessiz oda çok iyi geliyor. Parol etki etmiyor malesef 🤨
Larakaya tucee-98 ben uyuyamıyorum agiridan gece 5 baş agirisindan uyandım yürüdüğüm zaman biraz duruyor