Ozgeylc Merhaba 27 haftalık gebeyim 2-3 gündür başlayan önce vajina agrısı olarak basladı vajina kemiklerim ozellikle gece sağa sola yatakta dönerken cok agrıdı arkasından bel agrısı ama bildiğiniz yürürken çok ağrıyo malesef adım atarken kitleniyor belim adım atamıyorum penguen gbi yürüyorum böyle olan var mı? Rahım agzına baktı dktorum acıklık fln yok kalsiyum D3 magnezyum olan vitamin verdi .. ama geçmıyo 2 gundür kötüyüm sebebi ne olabilir?
Hasanbbek Ozgeylc Üzülerek söylemeliyim ki bu daha iyi günlerin gittikçe ağrılar artıyor kalsiyum filan işe yaramıyor Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun zor ne diyeyim 30+0 olduk ama herşey maksimum seviye de yaşıyorum
BMelek Ozgeylc bende bir haftadir cekiyorum 26 haftaligiz magnezyumu aksatmistim iki gun sabah aksam icmeye baslayinca gecti cati agrisi gibi ne oturabildim ne yuruyebildim magnezyumu aksatmayin geciyor bir iki gune agrisi berbat birseymis
ozomom Ozgeylc benim 20. haftalarda aşırı bel ağrım oldu hatta yürüyemedim o derece ağrıyordu, magnezyum verdi doktorum ilk başlarda hemen etki etmedi ama sonradan geçti bir hafta falan kullandım magnezyumu, bir de çiğ badem yedim, soda içtim
ipekveatlas bana da olup geçiyo bu. kitleniyorum resmen belimden giriyo sancı bacağıma vuruyo. ben hemen sert bi yere uzanıp bekliyorum 2-3 saat kalkmamaya çalışıyorum geçiyp sonra sürekli olan bi ağrı değil
Ozgeylc ipekveatlas benim adım atmama engel bi durum var adım atsamda ağrı cekıyorum yatınca sırtüstü dinlenince 2 saat gecıyo ama kalkınca ılk başta yok sonra dısarı cıkıyım yürümeye baslıyım yine başlıyo.. bugün hastaneye gittim evime yakın kendi doktorum dısında birine malesf o hastanede nasıl yurudum inanın aglıcaktım o kdr belim ağrıyordu.. 2 gün önce basladı hala var , buarada cok asırı bı kılo almadım 11 kilo aldım bu haftaya kadar .. tutulma belin kitlenmesi gibi..ne içiyorsunız ilaç?
Cotanakk ipekveatlas kuyruk dökümünüzde mı oluyor bu ağrı benim de şuan ağrıyor mesela ve bacaklarım sanki kanım çekiliyormuş gibi ince ince sızlıyor
Ozgeylc Cotanakk kuyruk sokumunada masaj yaptı eşim iyi geldi sicak havlu koyduk, iyi geldi ama benim belim kitlenmiş gibi hareket ettikçe ayaga kalkıp yürümeye calıstıkça agrıyo er yatıyorum 2 saat braz geçer gibi oluyor sonra tekrar günlük işlerimi yapamıyorum bel ağrısından doktora zor attım kendimi bacaklarda ağrı yok buarada benm bel ve kalça kemiklerim
ipekveatlas Cotanakk belimin altı kuyruk sokumu oluyo sanırım hci bi sekilde kıpırdayamıyorum öyle oldığunda canım çekiliyo gibi
Ozgeylc BMelek magnezyumu ekstra mı alıyorsunuz peki yoksa kalsiyum D3 magnezyum karısık vitaminmi alıyorsunuz? Hangi magnezyum kullanıyorsunuz?
BMelek Ozgeylc doktorum normal vitamin vermisti magnezyum kalsiyum d vitamini ve cinko olan hamileligimin basindan itibaren kullaniyordum agrilarim artinca yetersiz geliyor sanirim diye magnezinc verdi digerini haftada uc falan aliyorum ekstra d vitamini damla iciyorum birde icim disim ilac oldu ☺️🙈
Hasanbbek Ozgeylc kan hapı decavit vitamin ve kalsiyum d vitaminli takviye özellikle kaburga batması sol kaburgam batıyor akşam yemeklerinden sonra bu hafta otururken popom ağrıyor ve el bileklerim ağrıyor ama el bileklerim hiç geçmiyor zaten sırt ağrısı bel ağrısı filan normal kabul ediyorum asla geceleri rahat yok sağa sola dönerken uykuya dalamiyorum çok feci birşey
Ozgeylc BMelek bide kaç kilo aldınız bu durumun hızlı kilo almakla alakası var mı? Kilolu mu hamile kaldınız acaba cok soru sordum ama acaba kilo almakla alakalı mı diye merak edıyorum ..
BMelek Ozgeylc 58 ile hamile kaldim 60 oldum suan Bende sordum bir anda iki kilo alinca bebegim 14. Haftadan beri bas asagi hala daha da oyle baski yaptigini soyledi bana pozisyonu ve vitamin eksikligi yapiyor dedi ekstra kilo var diye birsey soylemedi ☺️
ozomom Ozgeylc benim 20. haftalarda aşırı bel ağrım oldu hatta yürüyemedim o derece ağrıyordu, magnezyum verdi doktorum ilk başlarda hemen etki etmedi ama sonradan geçti bir hafta falan kullandım magnezyumu, bir de çiğ badem yedim, soda içtim
Ozgeylc Yarın bende doktoru arıyıp ekstra magnezyum içmek istediğimi söylicemm ayy keske 1 haftada geçse aşırı memnun olurum bende yiyim çiğ badem ve soda bakalım.. çok tesekkur ederım benım belim kitleniyo sanki adım atarken külfet üstüne basamıyorum resmen bacagımın belim iZin vermıyor umarım geçer.. ama magnezyum şart yani anladım