Nuralpppp Kızlar sürekli hamur işi yemek istiyor canım kendimi durduramıyorum tuzlu kurabiye özellikle bi yedim mi 5 6 tane yiyorum zararlı mı
Minigim24 Nuralpppp bi zararı olmaz canım sadece böyle devam ederse kilo konusunda sıkıntı yaşarsın 🤦🏻♀️Bende öyleydim kesmek zorunda kaldım kilo alımı artmasın diye daha çok sağlıklı beslenmeye calıs bebiş için
Zambak55 Nuralpppp canım hamur işi ve tuzlu üstelik tansiyon yüksekliğine sebep olur yememeni tavsiye ederim bebek beslenmesi için özellikle vs önemli bir durum tuzdan ekmek hamur işi uzak durmaya çalış en azından tuz
Zeyyyn Zeyyyn ah valla yemekle imtihan ne zor geliyor bazen hamileyken gebelik şekeri çıktı yiyemedim şimdide çoçuğumun alerjisi çıktı herşeyi yiyemiyorum yerken ye valla
Minigim24 Nuralpppp hahahha allahım ya ne olacak böyl sonumuz bende bayılıyorum tatlıya hamur işine kaç kiloyla gebe kaldın kaçıncı haftada kaç kilosun 🤗
minikpandammmm Nuralpppp ohooo ben de ne kekler ne pizzalar gözlemeler pogacalar gömüyorum bir bilseniz. 2 adım yürümeye üşenirim hamileyim derim ama boğaz olunca hiç biseye üşenmem ye gitsin 😄😃😄😄
Blinmdyn Nuralpppp biraz önce bende yedm onu yeme bunu yeme valla yoruldm artk yedm gitti 😁😁😁çikolata da cips de yiyiorm
Xxz Nuralpppp Bende sürekli hazır tatlı yiyorum bir oturuşta iki küçük pasta yiyorum nerdeyse tatlıyı çok seviyorum yatistiriyormodemi. Hamur işinden korkma ben battım