Havehope Merhabalar 37 +4 teyiz gakat bebegim hala asagıya inmedi ve sürekli dönüyor sizde durumlar nasıl? Yaklaşan ve benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
NBA Havehope bende buğün 36 haftalık oluyorum makat geliş hala başı midemin içinde resmen dönermi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum 2. Gebeliğim 😑
Busra2013 Havehope 37+2 asagı ındıgı nasıl anlasılıpkı benım bebegımın harekrtlerı hala kaburga altımda hala mıdede sertlesıo bu durum ne oluo ınmemısmı oluo yanu dogum pozısyonunda ama
Havehope Aselinkooo evet genelde hep göbeğin cok yukarda diyenler oluyor bu zamanlarda aşağıya inmesi gerekiyormus. Birde hala bazen makat duruyor
Havehope Busra2013 yani göbek asagıya iniyormus benimde hala mide altında hissediyorum. Bu sıralar kanala dogru baş aşagı pozisyona gecmesi bekleniyormus
Ms_dlbdk Benim de 38+4 ama bi türlü dönmedi artık dönmez mi acaba normal doğumu çok istiyorum ama ilk gebelik dönmezse risk diyo dr
Havehope Ms_dlbdk evet bende normal istiyorum ama 40 a kadar bekletecek gibi killau da artıyor 38 den sonrası ideal aslında
Busra2013 Cotanakk evet sertlesıo ayakta durunca saga sola uzanınca sadece surt ustu yumusak oluo bıde bebek mıdemde sag kaburgamda cok sertlesıo
Busra2013 Havehope ınsallah ıner valla suan bogazımda bole yumru var sankı gegıremıom mıdemde sertlesıo sagda solda sertlesıo nefes kesıo kalbım hızlanıo artık dogsun ıstıom
Ms_dlbdk Havehope bana da istersen son ana kadar bekle sancı oldugunda dönmemiş olursa sezeryan olur dedi ama bu haftadan sonra da zor döner kilo artıyo dedi
azra66 Ya bende 36 haftalık oldum ama hala yukarda inmiyor normalde az inmeside gerekiyor ne yapmak lazım bide sürekli yürüyüş yapıyorum merdiven inip cikiyorum
Havehope ozgese-s isteyerek mi sezeryan oluyorsunuz ? Daha haftası erken gibi geldi de o yüzden soruyorum
ozgese-s Havehope İsteyerek olmuyorum canım zorunlu sezeryan doktorum yeri yok dönmez dedi kordonları da önünde erken de sayılmaz kızz 39+0 da almış olcak yeterli değil mi 😂😂😂