Ftmnrtna Böyle bir durum yaşayıp da doğumdan sonra geçen oldu mu arkadaşlar muayene de tek taraflı böbrek genişlemesi çıktı da
heleninannesi06 Ftmnrtna doktorunuz ne dedi bu durum için suyunun kontrol altında tutulması gerektiği sıkı takip vs… benim kızım olacak son kontrolde söyledi banada kaç gündür okuyup araştırıyorum bende
Zabazingo Ftmnrtna kaç haftalıksın canım bizdede vardı doktor sorun teşkil etmediğini söyledi çoğu annelerin 40 mm içini ferah tut
mammaaa33 Ftmnrtna gözle görülebilir genişlik vardı ama erkek çocuklarında normal dedi üzerine düşünülecek bir şey yok önemsiz dedi
Yaseminmrv heleninannesi06 benim de kızım olacak onun böbreğinde de genişleme var 33. Haftada gittiğimde 9 mm olmuştu bir dahaki kontrol haftaya korkuyorum acaba kaç olmuştur bana da 10 mm geçerse sıkıntı olabilir demişti
mammaaa33 Ftmnrtna korkma stres yapma takipte kalmamız lazım sadece stres de çok zarar bebeğe unutma ☺️
Tmo Bizde de aynı sorun vardı ama doktorum korkma doğuma kadar geçer geçmezse de takibini yaparız dedi. Çok şükür daha doğum olmadan normale döndü. Erkek bebeklerde çok sık oluyor demişti zaten.
Zabazingo Ftmnrtna bozma moralini havuç suyu iç aminyon sıvın azalmasın stres yapma çocuk hisseder hiç bisey olmaz Allah’ın izniyle