Dudu_123 Beyza_18 sadece ayak yanması oluyordu bir süre onun dışında hiçbir belirtim yoktu ama şekerim çıktı
blueberyy00 Beyza_18 benim 28. Haftada suyum fazlalasmisti normalde de O kontrolde şeker yüklemesi yaptircaktim doktor suyun fazla sanirim şekerden bı yaptır bakalım dedi öylede çıktı şekerim.varmis yükleme sonrası gördük ve diyete girdim
mucizegebelik6 Su fazlalığı, bebeğin önden gitmesi , fazla kilo almak, el ayak titremesi vs ama bu her belirtiler de şeker olcak diye de bisi yok
serpilctn Fazla kilo almak yemene de bağlı Bn kilo aldım ama yiyorum aldım 😀😀ki bünyem sagolsun aşırı kilo almaya müsait hayatım diyetle geçti hep benim seker testim olmadı yaptırmaya gittim şerbeti içtikten yarım saat sonra başım döndü ve kustum yani kan alınamadı ama açlık kan şekerim alındı ondan önce o temiz normal çıktı
Sena_liya Hiç bir fikrim yok ben şubatın 24.de yaptıracağım şeker yüklemesini.. Sağlıklı sonuçlar alırız inşaallah… Sen sorunca dikkatimi çekti belirtileri neler diye ınternetten bakayım merak ettim
Beyza_18 Sena_liya bende daha 17. Haftamdayım ama tatlı yeme istekleri başladı ondan şüphelenmeye başladım
Dilara44 Ben şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı ama bebegin suyu fazla aramizda öyle olan varmı arkadaslar