mrkr Kızlar, ovülasyon testini kullanmak istiyorum bu sefer , çift çizgi çıkan günü mü değerlendirmemiz lazım, yoksa çift çizgiden sonraki gün silik çizgi çıkınca o günü mü değerlendirmek lazım yardımcı olabilir misiniz ☘️
minikbebegim19 mrkr iki çizgi de kopkoyu olduğu zaman ve 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası değerlendirilmeli.
Emine123kuzu mrkr Zaten koyulaşacağı zamanı fark edersiniz önce az koyu, sonra kopkoyu oluyor o az koyu görseniz de degerlendirin
Mores mrkr öncesi, o gün ve sonrasındaki çatlayan günü değerlendirdik hangisi tuttu bilmiyorum. Normalde gün aşırı öneriliyor umarım en hayırlı zamanda Rabbim nasip eder 🌸
RonyaArin mrkr hem çift cizgi ciktigu zaman yani yumurtlama zamanı hemde çatlama zamanı değerlendir ve sonraki gunu
SultanUnal minikbebegim19 iki çizgininde kopkoyu olduğu zaman o gün belli oluyor bir gün öncedi nasıl anlayıp da değerlendirebiliriz acaba
Severozge Kızalar bişey sorcam bende ovalasyon testi ama daha çift çizgi göremedim . Asıl sorum yumurtlama günü hesaplamak için adet bittikten sonra mi sayıcaz yoksa adet olupta ileryen gunuleri sayincami 14. Gün yumurtalama oluyr herkse farklı bişey soyluyor
Betibella Severozge tatlım çünkü herkeste farklı oluyor adet döngü gününe göre değişiyor yumurtlama günü
RonyaArin Severozge adet ilk günü saymaya basliyorsun ama herkesde 14.gun yumurtlama olmuyor mesela benm diğer ay 12.gunu yumurtlama olmuştu bu ay 15.gun oldu
Severozge RonyaArin bende adettin ilk günü diye hesaplandigini biliyordum bugün bı arkadaşım adettin bittikten sonra sayılıyor dedi 14. Gün yumurtalama olarak hesaplanıyor dedi sizlere sormak istedim . Bende buay ilk kez kullanıyorum . 6 Şubat’ta adet oldum daha yumurtlama göremedim . Sağol canım 🥰
Burcu0707 mrkr ilk koyulasma oldugu ilk gun iliski ertesi gun test daha koyu olucak ozaman mola ver sperm kalitesi icin birde 3 gunu hafif silinicek catlama gunu ogun yap 1 gun arayla daha kaliteli sperm ile dollenme daha rahat oluyor
gamzebngaa_dmr Severozge canım ben adetim bitti saydım 4. gün yumurtlama gördüm yani 9. gün yumurtlama olmuş ovülasyon testi ile ve o test sayesinde tabi önce ALLAHİN izniyle sonra o testle hamile kaldım herkeste farklı oluyor yumurtlama bende 14. gün olduğunu saniyordum meğer öyle değilmiş o sadece bir tahmin emin ol yanılma payı çok yüksek işini şansa bırakma ovülasyon testi al başla
RonyaArin Severozge yok canm ilk defa öyle birsey duydum adetin ilk günü saymaya basliyorsun …canm bir kac gün içinde yumurtlama olur ben 31 ocak adet oldum ve daha 2 gün önce yumurtam olustu sende stres yapma daha olmamasi normal
gamzebngaa_dmr mrkr Ben çift çizgiyi iki gün üst üste gördüm ikinci gün değerlendirdim ertesi gün silikleşmişti ama biz o günü değerlendiremedik ve şuan hamileyim canım :)
minikbebegim19 SultanUnal düzenli yumurtlamanız olursa anlarsınız. Ama çok önemli değil e önemlisi yumurtlama günü zaten 5 gün sperm yaşayabiliyor vücudunuzda. Rabbim ol derse olur inşallah
Severozge gamzebngaa_dmr inşallah bizede rabbim nasip eder. Bende yeni başladım ilk kez kullanıyorum inşallah yararlı olur🤲
Beceriklianne mrkr aynen cnm koyu çıkan gün ve ondan sonraki üç gün cnm degerlendir . Ertesi gün çatlama oluyor Zatn
Severozge RonyaArin hmm bende adettin ilk gününden hesapliyordum hep öyle söyleyince arada kaldım . Evet daha yeni bitti adettim sayılır. 6 Şubat’ta olmuştum 10 Şubat’ta bitti . İnşallah güzel haberlerle gelirim bende . Soğan suyu içtim .2 hafta erken oldum . 6 Şubat’ta oldum diye adet tekrardan hesapladim ve test kullanıyorum inşallah bu ay olur🤲
RonyaArin Severozge hadi hayrlisisi olsun canm benim bende adet olunca sogan suyu ictm ve bende test kullandm yumurta ve catlamayida degerlendrdk artk bundan sonra sadece beklemeye gecicem