Misssitare Sizde ne zaman başladı?Koku hassasiyetim arttı. Balık baya midemi bulandırıyor ama haftalık tüketmem gerek😑
SevimlimX Misssitare Allah yardımcın olsun benimde 8. Haftada başladı 17. Haftamdayim hala geçmedi Balık yemen o kadar önemli değil 12. Haftaya kadar zaten emin ol yiyemiycemsin ben hala düzenli beslenemiyorum ama Dr 12. Haftadan sonra multivitamin verecek sana içinde bebeğin tüm ihtiyaçları var OMEGA da var Allah kolaylık versin bacım
minikbebegim19 Misssitare 7 den 11. Haftaya kadar sürüp bitti şükür az sürdü ama bir ömür sürmüş gibiydi çok zor geçti benimki su bile içemedim o zamanlar
catidaki_kedi Misssitare 7. Haftam da başladı. 14. Haftanın ortasındayım inşallah hâlâ şiddetiyle devam ediyor. 12. Den snra geçer diyordu doktorum ama ne yazıkki geçmedi. Sayılı gün diyorum bebeğim iyi olsun da diye kendimi avutuyorum
star3star Misssitare 6. haftamda mide bulantılarım başladı 8. haftamda deterjan kokusuna tiksinmem oldu elimde olsa çamaşırları duru suyla yıkıycam
Arzutyfr Benim 6. Haftada başladı şuan 8. Haftadayım artarak devam ediyor ne zaman geçecek merak ediyorum :(
bebegimveben35 6.haftam da başladı 1 hafta çektim doktorum prilam ilaç yazdı gece 2 tane alıyorum suanlık iyi geçiyor . Zamanla artar mı acaba ilaç etki etmez mi ??
Babysharkdutdutdut Misssitare 5. Haftada başladı şuan 11im azaldi ama ilaç kullanıyorum ben yoksa bırak yemeyi içmeyi su dahi içemiyorum, mutfağa giremiyordum, buzdolabını görmem yetiyordu bulanmama. Bı tane daha evde bebis olunca mecbur ilaç kullanıyorum