Cotanakk ben yalancı sancilarimi anlamadan doğuma gitmiştim. Sadece bir gün öncesi çok düştüğünü ve çatim da baski olduğunu farkettim 1 2 kere kramp girdi sadece şakasına dogurmasam bari demistim 😂😂 ertesi günü akşam 10 da sancim tuttu. O da şöyle oldu halsizlik var sürekli tuvalet isteği gidiyorum birsey yok sanki kanamam var ama birsey yok. En son tuvalete gittim geri geldim eşime belim ağrıyor cok ovar misin dedim adam kalkıp yanima gelene kadar bana birşeyler oldu kalkıp yuruyeyim dedim kalkmaz olaydım 2 adim sonra sandalyede dayanıp kaldim. Esim alip koltuğa gecirdi beni sanki milyonlarca diken sardı vücudu mu. Deli gibi bağırdığı mi hatırlıyorum ve ilk sancimdi 15 20 dk sürdü sanirim. Yola çıkmıştık hastaneye vardigimiz da hala ufak ufak vuruyordu 4 cm açılmam varmis. İkiz gebelik olduğu içinde acil sezaryena alindim 🤷🏼♀️ yaşadığım sanciya da şükürler olsun rabbim gönlüme göre verdi. Her seferinde normal doğum yapmak istiyorum o anı yaşamak istiyorum diyordum az da olsa yaşadım ağzımın payını da aldim. Aci eşiği farkediyor birde rabbim yardımcısı olsun herkesin 🙏