Cicilibicili Cotanakk işk başlarda hafif zamanla şiddetleniyor. Ama ben sancılarımı evde karşıladım. Doktorum hemen hastaneye getirtmedi daha rahat oldu benim için.
Dilara9 Cotanakk Amin canimmm🥰 Evdeki sancilar adet sancisi gibiydi gelip gidiyordu fazla durmuyordu özelikle kasiklarda agri oluyor ama ben dogumla hesaplamistim sadece bi gidiyim bakiyim dedim 🥰
Cotanakk lunam vallahi ben de öyle belim ağrıyor böyle regl sancısı gibi küçük şeyler gelip gidiyor bunları artık normale yoruyorum 😁
Babysharkdutdutdut Cotanakk Valla canım ben kendiminkini şöyle tarif edeyim sana, birazdan canım çıkacak sandığım, elimde olsa düz duvara tirmandiracak, bütün hastaneyi bagrislarimla ayağa kaldıracak bir sanciydi. Ama suni sanciydi tabi🥲 umarım bu böyle olmaz
Cicilibicili Cotanakk nişanım geldi. Suyumu doktorum hastanede patlattı. Ama şunu bilin ki herkeste nişan gelmiyor. Yani sizin için asıl belirleyic şey sancı. Nişan sonrası sancım epey sonra başladı mesela.
yasemineymenarin Cotanakk ilk oğlumda belime gaz sancısı girer gibi ağrım oluyordu ama kimi insanda bele kiminde kasıklara vuruyor derler
Cotanakk Cicilibicili ben dayanılmayacak sert bir sancı bekleyeceğim o zaman o gelene kadar panik yok 😁
yasemineymenarin Cotanakk yok sanki yellenecekmis gibi oluyordu ama sabaha kadar sancım devam edince ozaman sanki tuvaletim varmış gibi geliyordu
Bebiscann Yigit_Aras9 kız ben dün gördüm onu sen sandım, seni etiketlicektim o dakka işim çıktı unuttum öyle 😍😃😂😂